FRESH
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson ...
„Sunt un zero în ochii ei!” Ea e o artistă de top, cu milioane în ...
(foto) Kim Kardashian, fotografie INCENDIARĂ, după ce a schimbat prefixul! ...
(video) Doina Danielean despre divorț!: „Dacă el atunci nu mă lăsa ...

AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Rodica Ciorănică: Îmi plăcea să îmi creez ungherașe confortabile...luam câte un țolișor din casă și îl mutam într-un fost coteț de găini!

Jurnalista Rodica Ciorănică recent într-o poastare pe Facebook a scris o amintire din copilărie cum îți făcea ungherașe confortabile prin cotețe la găini sau goginețe rămase fără porci, scrie SHOK.md.

,,Parfum de levănțică si rufe curate, soare blând, cafea bună și inspirație să scriu.

În ultimul timp evadez mai devreme de la muncă ca să continui în acest birou improvizat acasă. În lumea ta e mereu altfel.

Îmi amintesc că încă din copilărie îmi plăcea să îmi creez ungherașe confortabile unde aveam acces doar eu și o prietena din mahala. Luam câte un țolișor din casă și îl mutam într-un fost coteț de găini sau o gogineață rămasă fară porci. Bineînțeles, curățam totul, maturam, spălăm înainte sa aștern țoalele și mobilierul improvizat din cutii și scânduri aruncate pe după casă. Dar cum puteai anula mirosul de găini sau porci? Nicio șansă! :)) Chiar dacă luam și odecolonul lui tata, mari schimbări în atmosfera nu se întamplau.

Dar anume în acele locuri îmi plăcea să îmi mut cartea și să îmi servesc prietena cu mere feliate în farfurioare de la ceștile de ceai. Pentru că mă rog, casa părinților era a familiei, dar aici era lumea mea pentru o vară. Era plin de  emoție acel mutat la casă nouă”, a scris ea.

Adriana GRIȚCO


IUL 14, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...