FRESH
FEMEILE ȘI SEXUL! Gabriella Nastas: „când vă daţi seama că aţi făcut ...
O boală mai devastatoare decât Covid-19 continuă să ucidă sute de ...
Inna face DEZVĂLUIRI! Artista a recunoscut ce a atras-o la Deliric! ...
Horoscop 30 noiembrie 2020. Viaţa trăită între propunerile şefilor ...

Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să mă gândesc ce se putea întâmpla...

Bloggerița Cristina Lisnic are o amintire din copilărie care nu o lasă în pace nici până astăzi, având fiori de fiecare dată când se gândește, scrie SHOK.md.

,,O amintire din copilărie.

Când aveam 7 ani nu țin minte exact unde mergeam sau de unde veneam, eram împreună cu sora mea mai mare ea avea 11ani. Într-un moment dat s-a oprit lângă noi un automobil, în el erau doi bărbați care au întrebat unde se află gara de trenuri(noi locuiam în apropiere). Noi desigur de la distanță le-am zis cum trebuie să meargă ca să ajungă în direcția dorită.

Ei au dat din cap apoi au zis hai urcați cu noi în automobil și o să ne arătați drumul, eu am făcut un pas spre ei și în acel moment sora ma apucat de mâină și mi-a zis să fugim.

Am luato la goană și ne-am oprit doar când am ajuns acasă, ne-am înțeles să nu povestim nimic părinților despre cazul dat.

Nu mă lasă în pace aceste amintiri nici până în ziua de azi, scriu acum și mă trec fiorii, nici nu vreau să mă gândesc ce se putea întâmpla dacă era să fiu singurică ..

Un copil naiv de 7 ani care nici nu știa că copii se fură sau ceva și mai rău.

Mă stărui să îi informez pe băieții mei că niciodată să nu urce sau să meargă cu o persoană dacă nu este o rudă foarte, foarte apropiată, și mii frică foarte tare când aud cazuri de dispariție a copilașilor”, a scris ea pe pagina sa de Instagram.

Adriana GRIȚCO


IUL 14, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...