FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum de baie după cea de a doua naștere

Andreea Bălan radiază în ultima perioadă. Cântăreața iubește din nou, iar fericirea i se citește pe chip. Vedeta se menține în formă mai bine ca niciodată. Ea s-a fotografiat în costum de baie la piscină, iar fanii i-au adus laude pentru aspectul fizic, după cele două nașteri avute, scrie SHOK.md, cu referire la cancan.ro.

Deși a fost la un pas de moarte anul trecut, la cea de-a doua naștere, Andreea Bălan dă dovadă de ambiție pe toate planurile. Vedeta a renăscut din propria cenușă după un an dificil în care a avut parte și de o despărțire scandaloasă. Cântăreața afișează imagini în care arată că viața merge înainte, ba mai mult, ea radiază total.

Artista este tot mai des văzută zâmbind și având o stare bună. Unul dintre motive ar putea fi noul său partener, Tiberiu Argint, cu care a petrecut o mini-vacanță de vis în Vama Veche.

Vedeta a afișat de curând o siluetă de invidiat la piscină. Andreea a îmbrăcat un costum de baie discret, dar care a lăsat la vedere trupul bine lucrat și armonios.

Andreea Bălan se iubește de trei săptămâni cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan ar forma un cuplu cu Tiberiu Argint de trei săptămâni, după cum au declarat apropiații celor doi. Înainte să se afișeze împreună la mare, artista se pare că îl vizita pe iubitul său acasă, iar, pentru a nu o recunoaște lumea, purta tot timpul perucă. Andreea Bălan s-ar fi îndrăgostit nebunește de Tiberiu Argint.

sursa: cancan.ro


IUL 9, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...