FRESH
(Foto) Și-au pus pe JAR toți fanii! Tatiana Maxian din nou cu FOTOGRAFII ...
Cât de FRUMOASĂ E! Anna Sedokova, din nou mireasă! Interpreta s-a ...
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...
Radu și Ana Sîrbu, la 19 ANI DE CÂND AU SPUS „DA”!: Vezi ce mesaje ...

Andreea Bălan şi-a anulat vacanţa în Grecia din cauza fostului soţ. Ce a făcut George Burcea

Despărţiţi de 8 luni, Andreea Bălan şi George Burcea au luat-o fiecare pe drumul lui. Cu toate acestea, divorţul încă nu s-a încheiat, iar tensiunile cresc cu cât se apropie ziua de 1 octombrie, când cei doi se vor întâlni în instanţă, scrie SHok.md, cu referire la clickpentrufemei.ro.

Recent, Andreea a scris pe contul ei de Instagram că i-a cerut lui George Burcea să semneze o împuternicire pentru a pleca împreună cu fetiţele şi mama ei în vacanţă în Grecia. Acesta însă nu a răspuns la telefon, pe motiv că s-ar afla la filmările unei emisiuni. Vizibil deranjată de situaţie, Andreea a ţinut să le explice fanilor ei toată situaţia.

,,Acum 6 zile am primit cadou de la o agenţie de voiaj o vacanţă de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara şi mama mea. Pentru a părăsi ţara împreună cu fetele mele, aşa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatalui lor. L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însa la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se află la filmarea unei emisiuni şi că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie. Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea ca un notar pubilc să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există întrucât concurenţii se află în izolare strictă şi nu au acces la nicio cale de comunicare. În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înţeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contra, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că şi el are resonsabilităţi egale faţă de copiii noştri.

Andreea a spus că a înţeles situaţia, ştiind cum funcţionează acest gen de emisiuni, de acceea a fost nevoită să refuze vacanţa primită în Grecia, optând pentru un sejur în România, pentru săptămâna viitoare.
 

,,Având în vedere că mi-am trăit mereu viaţa după principii solide şi morale, sunt sigură că şi de această dată, adevărul va ieşi la iveală”, a încheiat cântăreaţa.

sursa: clickpentrufemei.ro.


AUG 11, 2020


COMENTARII