FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

Andreea Bănică, adevărul despre operațiile estetice! Dezvăluirea artistei i-a luat pe fani prin surprindere: „Sunt tare mândră”

Andreea Bănică nu se mai ascunde! Frumoasa cântăreață le-a spus fanilor adevărul despre operațiile estetice, iar dezvăluirea ei i-a luat complet prin surprindere, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Până la frumoasa vârstă de 42 de ani, soția lui Lucian Mitrea are tot ce și-ar putea dori de la viață: este cunoscută în toată țara, cât și peste hotare, prin prisma carierei sale și are o familie minunată, formată dintr-un soț nemaipomenit și doi copii superbi, pe care-i iubește ca pe ochii din cap.

Vedeta are un ten neted, lipsit de imperfecțiuni, și un corp ca tras prin inel, fiind parcă un model din revistele din străinătate. Astfel, dacă nu i-ai cunoaște adevărata vârstă, cu siguranță nu i-ai da mai mult de 25 de ani.

Faptul că timpul pare că nu și-a pus deloc amprenta asupra ei i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva artista a apelat la operațiile estetice. Recent, fanii i-au cerut cântăreței să le arate o imagine făcută înaintea intervențiilor chirurgicale, lucru care a deranjat-o pe Andreea Bănică, pentru că ele nu există.

„Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

În continuare, Andreea Bănică s-a arătat mândră de faptul că până la 42 de ani nu a apelat la medicul estetician, însă întrebarea ei i-a făcut pe fani să se gândească dacă există cumva o posibilitate să facă acest lucru în viitor.

„Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu”, a continuat artista.

sursa: spynews.ro


DEC 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII