FRESH
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...
Natalia Gordienko lansează un videoclip dedicat fiului său, Cristian! ...

Andrei Năstase și soția sa, Angela de 21 de ani ÎMPREUNĂ!: „Sunt un bărbat și un tată mai fericit ca niciodată...”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase și soția sa, Angela, astăzi, marchează 21 de ani împreună, scrie SHOK.md.

Pentru a marca acest eveniment, Andrei Năstase a făcut o postare emoționantă pe contul lui de facebook, unde a postat și o imagine alături de soția sa și fiică.

„21 de ani împliniți împreună!

Sunt unul dintre oamenii Moldovei care știe atât de bine cât de mult înseamnă familia, mai ales atunci când nu o ai alături. Am crescut de mic fără tată, iar mama și fratele mai mare, Vasile, au fost începutul și centrul universului meu până am plecat la școli și am devenit adult.

M-am căsătorit de tânăr cu Angela pentru că Dumnezeu a fost atât bun cu mine și mi-a dat o soție cum alta, știu sigur, nu aș fi găsit pe acest Pământ. Cei doi băieți mari, Andrei și Marian, astăzi aproape bărbați în toată firea, sunt la școală, iar Anna, fetița mea cea mică, Perla uriașă îmi aduce zilnic aminte că sunt părinte de copii, că trebuie să nu uit să mă joc, să zâmbesc și să mă bucur de copilăria ei.

Astăzi, la 21 de ani de la ziua în care ne-am căsătorit, mai numărăm un an în care familia noastră, născuta din dragoste sinceră și infinită, ne rămâne, așa cum este pentru cei mai mulți dintre noi, sprijinul și locul de unde ne luăm bunătate, iubire, liniște și energia necesară pentru a continua în fiecare zi să facem ceea ce ne dorim cu adevărat.

Ai mei mi-au fost departe atâția ani. Le-am dus dorul și am suferit cu demnitate. Dar, cu toate acestea, n-am știut să învăț să trăiesc singur, pustiit de lipsa lor, de dorul zâmbetelor copiilor și de sprijinul Angelei.

Astăzi suntem cu toții acasă și am decis că nu vom mai pleca nicicând, niciodată, oricât de greu va fi. Am îndrăznit, să mă iertați, să aștern câteva rânduri despre familia mea și să le împart cu voi, cei care mă știți atât de bine.

Da! Sunt un bărbat și un tată mai fericit ca niciodată și vă doresc și vouă, tuturor, să aveți parte, așa cum este în firea lucrurilor, de liniștea unei familii sănătoase, liniștite și armonioase. Pentru că toate, dar absolut toate lucrurile bune se fac împreună, ca în familie. În familia fiecăruia dintre noi sau în marea familie care ne cuprinde pe toți. În Moldova noastră binecuvântată de Dumnezeu!

Să iubiți și să fiți iubiți!”, a conchis el.

21 de ani împliniți împreună!Sunt unul dintre oamenii Moldovei care știe atât de bine cât de mult înseamnă familia, mai…

Publiée par Andrei Nastase sur Jeudi 17 septembre 2020

Adriana GRIȚCO


SEP 18, 2020


COMENTARII