FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Anna Lesko şi Anda Adam îşi etalează decolteurile generoase în reclame!

Divele din show-biz nu o duc deloc rău, la vreme de pandemie, fiind ofertate de diverse firme, pentru reclame. Cu acest prilej, ele şi-au scos la înaintare, pentru un plus de succes, şi decolteurile generoase, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

De departe, cea mai ”dotată” este Anda Adam, care promovează o linie de ochelari de soare.

Anna Lesko (40 de ani) îşi rotunjeşte veniturile şi din reclame, cea mai nouă fiind la mobilă, în care îşi etalează şi bustul apetisant, despre care susţine că e 100% natural: ”Nu am silicoane, nici pomeneală! Acum ceva ani am avut o mastoză chistică şi am avut nevoie de o intervenţie la nivelul sânilor. Folosesc sutiene cu push-up şi corsete. Bustul meu e generos de la natură”, a spus ea. 

Anda Adam 

Anda Adam (40 de ani), a prins o reclamă, dar la ochelari de soare, în care fanii i-au admirat sânii imenşi. Ea a explicat de ce a avut nevoie de ajutorul unui medic estetician: ”Mergeam foarte mult la sală şi începuseră să mi se dezvolte muşchii. La un moment mi-am dat seama ca semănam, la piept, cu un bărbat, îmi pierdusem de tot feminitatea. Aveam doua variante: să mă mai îngraş sau să-mi pun silicoane”, a spus solista la Antena Stars. 

Daniela Crudu

Cât o priveşte pe Daniela Crudu (31 de ani), care  are modificări corporale de peste 25.000 de euro, aceasta laudă o firmă de băuturi alcoolice, dar şi o alta, de machiaj.

Iar Cristina Ştefania Codreanu  (23 de ani) sau ”Libelula”, face reclamă la o băutură energizantă, care conţine un cocktail  de vitamine, şi la un magazin virtual de haine. De-a lungul timpului, solista şi-a mărit sânii şi şi-a reparat dinții.

Ştefania ”Libelula” 

sursa: click.ro


OCT 17, 2020


COMENTARII