FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Anna Lesko și Bogdan Mocanu, ipostaze fierbinți! Atingeri tandre și sărutări în timp ce se aflau în cadă! VIDEO//

Toată lumea o știe pe Anna Lesko că a scăpat de mult de inhibiții, însă iată că acum uimește din nou cu o ipostază parcă desprinsă din filmele pentru adulți. Artista apare în imagini interzise alături de Bogdan Mocanu în timp ce se atingeau tandru și se sărutau în cadă, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Când poate se credea că mai mult de atât nu se poate, iată că Anna Lesko uimește din nou, iar de data aceasta cu o colaborare muzicală cu Bogdan Mocanu, după ce în urmă cu mai multe luni a lansat o piesă și în colaborare cu un un artist de petrecere cunoscut în România.

Pentru că în ultimul an numărul colaborărilor între artiștii de diferite genuri muzicale au luat amploare, iar acestea au reușit să-i ducă direct în top, iată că acum Anna Lesko apare într-un nou videoclip alături de Bogdan Mocanu, însă nu doar colaborare ne uimește, ci și felul în care a fost filmat clipul video!

Știm cu toții că vedeta a scăpat de mult de inhibiții, iar acum apare în ipostaze parcă desprinde din filmele de adulți alături de tânărul artist și râvnit de multe domnișoare.

Cei doi apar aproape goi într-o cadă, iar între ei există foarte multe apropieri. De la atingeri tandre pe gât și pe piele, la sărutări fierbinți și îmbrățișări, Anna Lesko și Bogdan Mocanu au reușit să-i facă pe fani să privească imaginile momente în șir!

Frumoasa vedetă apare în imagini cu un decoleteu adânc din care Bogdan Mocanu abia dacă își mai poate lua ochii, însă nici el nu e mai prejos. Artista îi atinge trupul bine sculptat în sala de forță și pătrățele de pe abdomenul pentru care a lucrat ani de zile și pentru care a tras de fiare!

sursa: spynews.ro


NOI 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII