FRESH
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...
FOTO Actorul Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Cu ce s-au ...

Anna Tulgara, despre copilăria sa!: „Am avut o perioadă când nu puteam pronunța cuvântul mamă, aveam un blocaj psihologic...”

Amintirile din copilărie își lasă amprenta pentru o viață întreagă. Vloggerița Anna Tulgara în cadrul emisiunii „La unu noapte”, a mărturisit momente din copilăria sa, care sunt departe de fericire, scrie SHOK.md.

„M-am născut pe 5 februarie 1994, nimeni nu știe la ce oră. Pentru că noi când l-am întrebat pe tata cu Anghelina, sora mea mai mică cu 4 ani, la ce oră m-am născut eu, a zis că nu știe, iar când Anghelina la întrebat la ce ora s-a născut ea, el știe și secundele. Și atunci eu mi-am zis, „cine este cel mai iubit copil din familie? cred că nu eu”.

Dacă tot facem referire în video unde am spus că violența psihologică care face o mare parte din asta și fizică la fel, multă lumea mi-a scris după asta, „cum ai trecut peste asta, noi vedem că tu ești bine, tu să nu fi spus asta poate nici nu avea să se arate”, și chiar vorbeam cu Anghelina, că noi cumva am trăit prin exact aceiași experiență, sub același acoperiș. Noi am fost foarte norocoase că ne-am avut una pe alta.

Eu îmi aduc aminte că eu cu sora mea plângeam mulți ani, rugând-ul pe tata să divorțeze, că noi singure ne dădeam seama că nu se mai poate de continuat așa, dar el  nu este neapărat omul care i-a decizii rapide și n-o fost o singură persoană căreia să-i fost mai bine din cauza tărăgănării acesteia.

Ca om matur acum uitându-mă în urmă, eu tot nu pot înțelege de ce doi oameni maturi, lasă așa de tare să degradeze lucrurile. Eu îmi aduc aminte că eu am avut o perioadă când eu nu puteam pronunța cuvântul mamă, asta era în liceu. Ne vorbind de faptul că eu în general nu vorbeam despre ea în contextul de mama mea. Aveam un blocaj psihologic. Acum nu mai am chestia asta”, a mărturisit vloggerița.

SHOK.md


SEP 22, 2020


COMENTARII