FRESH
FOTO Cea mai bogată bloggeriță din lume va deveni mămică pentru a ...
Horoscop 26 octombrie 2020. Ocazie unică și moment delicat
Mergi la cumpărături și-ți rămâne gândul la un obiect? Regula zgârcitului ...
FOTO Ana Baniciu din nou PROVOCATOARE. Cântăreața, cu sânii la vedere ...

Antonia şi-a tatuat pe spate chipul lui Alex Velea. Cum a reacţionat artistul când a văzut

Îi leagă o iubire mare pe care nu se feresc să o arate publicului larg! Antonia şi Alex Velea sunt din ce în ce mai îndrăgostiţi unul de altul pe zi ce trece! Iată că artista a făcut un gest neaşteptat, şi-a arătat iubirea într-un mod inedit pentru bărbatul iubit, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

A vrut să îi arate încă o dată că îl iubeşte enorm, că îl respectă, că este din ce în ce mai îndrăgostită de el! Antonia şi-a tatuat pe spate chipul lui Alex Velea. Vă aşteptaţi sau nu? Amândoi sunt pasionai de arta aceasta, de a avea pe trup diferite mesaje cu diferite semnificaţii. Cântăreaţa a decis să îşi surprindă iubitul, să îi demonstreze încă o dată sentimentele puternice pe care le are pentru el.

A mers într-un salon de tatuaje şi acum are pe trup chipul lui Alex Velea. Este unul simbolic, realizat într-o manieră inedită. Cum a reacţionat el când a văzut? Alex Velea nu s-a abţinut şi a zis: “Diamantul meu, Antonia”.

Antonia şi Alex Velea nu sunt încă căsătoriţi

Antonia este încă căsătorită, dar în divorţ de Vincenzo Castellano, tatăl primului ei copil. Procesul e de lungă durată şi se desfăşoar în Italia. Cu toate acestea, artista şi-a format o familie alături de Alex Velea, au doi copii împreună. Cei doi spun că se iubesc enorm.

“Eu nu cred că înţelegi cât de mult te iubesc, cât de mult bine mi-ai făcut şi îmi faci, cât de mult te respect, cât de mult îmi este drag de ţine. Eu nu cred că înţelegi cât de mult m-am ataşat de ţine! Mă topesc când văd cum îi iubeşti pe copiii noştri, un om atât de bun cu un suflet aşa de mare nu am mai întâlnit! Este o chimie rar întâlnită între noi şi îmi doresc că Dumnezeu să aibă grijă de noi şi să ne protejeze de negativitatea din jur că să ajung să te iubesc cu acelaşi foc (chiar şi mai mult) atunci când vom îmbătrâni.”, spunea cântăreaţa despre bărbatul iubit.

sursa: okmagazine.ro


SEP 21, 2020


COMENTARII