FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

Antrenoare de fitness despre MEMORIA MUSCULARĂ! Cu ce faturi vine Cristina Burdulescu!

Antrenoarea de fitness Cristina Burdulescu pe pagina sa de Instagram a publicat o postare recentă unde dezvăluie unele secrete  despre memoria musculară, venind cu unele sfaturi, scrie Shok.md.

„Cu siguranță ați auzit nu o singură dată vorbindu-se despre Memoria Musculară. Ce este aceasta de fapt și care îi sânt beneficiile?! Memoria musculară este capacitatea corpului tău de a activa fibrele musculare rapid și eficient datorită faptului că au făcut acest lucru de atâtea ori în trecut. Poate dura câteva ședințe până îți vei reactiva mușchii la aceeași capacitate de lucru, dar ai un mare avantaj față de cineva care începe de la zero. Fiecare antrenament — o contribuție inestimabilă în capitalul tău de sănătate. Fiecare nouă greutate pe care o ei, fiecare distanță nouă nu te face doar mai puternic, rezistent, rapid. Ei vă fac astfel pentru todeauna.

De ce am decis să vă vosbesc despre aceasta? Pentru că acum, pentru PRIMA DATĂ resimt lucrul dat pe propria piele. Din martie nu mă mai antrenez cu greutățile cu care mă obișnuisem la sală și nici cu aceeași intensitate nu o fac. Ultimile 5 luni m-am antrenat doar cu greutatea corpului, câteva accesorii și cu o regularitate mult mai redusă. Într-un cuvânt, m-am levenit și am găsit o mulțime de motive neîntemeiate. De fapt, e o chestie ce ține de plăcere. În fine, nu despre asta era vorba.

Ziceam că mă antrenez mult mai rar și mai slab decât acum 5 luni. DAR! Mă salvează memoria musculară! Îmi este mult mai ușor acum să mă mențin sau readuc în formă. APROPO! Atrageți atenția la abdomen. Nu i-am mai făcut un antrenament bun tot de 5 luni. Cum de-și păstrează forma?

Vacuum

Alimentația echilibrată (la acest capitol sunt disciplinată chiar și în lipsa antrenamentelor)

Job-ul, care mă obligă să arăt fetelor exercițiile pe care să le execute😅Astfel câștigă și abdomenul meu câteva repetări.

Sper să vă motivez, să re/începeți sportul! Mușchii voștri abia așteaptă să fie stimulați”, a notat ea în descrierea postării.

View this post on Instagram

DESPRE MEMORIA MUSCULARĂ💪🏻 Cu siguranță ați auzit nu o singură dată vorbindu-se despre MEMORIA MUSCULARĂ. Ce este aceasta de fapt și care îi sânt beneficiile?! 👉🏼Memoria musculară este capacitatea corpului tău de a activa fibrele musculare rapid și eficient datorită faptului că au făcut acest lucru de atâtea ori în trecut. Poate dura câteva ședințe până îți vei reactiva mușchii la aceeași capacitate de lucru, dar ai un mare avantaj față de cineva care începe de la zero. 👉🏼Fiecare antrenament — o contribuție inestimabilă în capitalul tău de sănătate. Fiecare nouă greutate pe care o ei, fiecare distanță nouă nu te face doar mai puternic, rezistent, rapid. Ei vă fac astfel pentru todeauna. 🤔De ce am decis să vă vosbesc despre aceasta? Pentru că acum, pentru PRIMA DATĂ resimt lucrul dat pe propria piele. Din martie nu mă mai antrenez cu greutățile cu care mă obișnuisem la sală și nici cu aceeași intensitate nu o fac. Ultimile 5 luni m-am antrenat doar cu greutatea corpului, câteva accesorii și cu o regularitate mult mai redusă. Într-un cuvânt, m-am levenit și am găsit o mulțime de motive neîntemeiate. De fapt, e o chestie ce ține de plăcere. În fine, nu despre asta era vorba. Ziceam că mă antrenez mult mai rar și mai slab decât acum 5 luni. ❗️DAR! Mă salvează memoria musculară! Îmi este mult mai ușor acum să mă mențin sau readuc în formă. ⚠️APROPO! Atrageți atenția la abdomen. Nu i-am mai făcut un antrenament bun tot de 5 luni. Cum de-și păstrează forma? 👉🏼Vacuum 👉🏼Alimentația echilibrată (la acest capitol sunt disciplinată chiar și în lipsa antrenamentelor) 👉🏼Job-ul, care mă obligă să arăt fetelor exercițiile pe care să le execute😅Astfel câștigă și abdomenul meu câteva repetări🙈 🤩Sper să vă motivez, să re/Începeți sportul! Mușchii voștri abia așteaptă să fie stimulați💪🏻 #fitnessinspo #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitnessmoldova #crissfitness

A post shared by 𝕮𝖗𝖎𝖘𝖙𝖎𝖓𝖆 𝕭𝖚𝖗𝖉𝖚𝖑𝖊𝖘𝖈𝖚 (@criss.fitness) on

SHOK.md


AUG 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...