[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Aproape 500.000 de like-uri pentru o imagine fără sutien! Cum s-a ...
Știe cum să aprindă IMAGINAȚIA fanilor! Vezi cum s-a lăsat fotografiată ...
Rețeta de balsam natural pentru un păr fabulos, puternic, strălucitor!
Andreea Bălan şi-a anulat vacanţa în Grecia din cauza fostului soţ. ...

„Antrenorul MĂ BĂTEA până la carne și nu aveam voie să plâng!” Mărturisirile care au zguduit sportul mondial

Patinatoarea Jessica Shuran Yu

Patinatoarea Jessica Shuran Yu , în vârstă de doar 19 ani, a zguduit lumea sportului și nu doar, cu dezvăluirile făcute despre abuzurile la care a fost supusă în țara natală, China. Sportiva, care concurează pentru Singapore, a mărturisit că antrenorul ei a început s-o bată de la 11 ani și a umilit-o în fața colegilor săi, de nenumărate ori, scrie UNIMEDIA, cu referire la Digisport.ro.

Shuran Yu: „Mă bătea până ajungea la carne!”

„Când se enerva, adică de fiecare dată când făceam cea mai mică greșeală, mă punea să întind mâna. Uneori mă bătea de mai mult de zece ori pe zi, până când ajungea la carne”, a povestit patinotoarea, participantă la Mondialul din 2017, de la Helsinki.

„Mă bătea și cu lama de la patină. Chiar dacă sângeram după, nu aveam voie să mă spăl. Trebuia să închei antrenamentul, ca să nu-l supăr”, a relatat Yu, pe contul său de Instagram.

De două ori campioană națională a statului Singapore și câștigătoare a medaliei de aur la Jocurile Asiei de Sud-Est din 2017, Jessica Shuran Yu a povestit că antrenorul ei din China le jignea mereu pe patinatoare. Le numea „grase”, „leneșe”, „proaste” sau „inutile”.

„La 14 ani eram la pubertate și mă descurcam greu cu săriturile, pentru că luam în greutate. Atunci eram lovită cu lama în picior și pusă să încerc din nou. Nu aveam voie să mă spăl sau să plâng”, a mai zis sportiva.

Citiți continuarea articolului pe UNIMEDIA.


IUL 27, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...