[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...

Are 3 copii și i se spune că E MAMA PERFECTĂ! Ina Kishlaru: „Sunt zile când vreau să mă ascund de toți, să trag un bocet”

Antrenoarea de fitness Ina Kishlaru – Miss Moldova 2007, are trei copii şi i s-a spus că e „mamă perfectă”, de altfel, dezvăluie dacă e aşa, informează SHOK.md

„De câteva ori mi s-a spus că sunt o mamă perfectă și m-a pus pe gânduri acest lucru. Fiindcă eu chiar nu sunt și nici nu tind să fiu. În goana după perfecțiune, uit de mine, de ceea ce sunt cu adevărat și ignor ceea ce-mi doresc să fiu.

Nu sunt o mamă perfectă. Am zile când sunt zburlită ca un arici, vreau să mă ascund în dulap, mă enervez la cel mai mic detaliu, strig, plâng și tot ce vreau în acele momente e să fiu singură cu mine, să-mi așez gândurile și retrăirile ca pe raft și să am ale mele 20 de minute cu mine însămi”,  a mărturisit fostul model.

Ea a vorbit și despre priorități și reușite. „Credeți că reușesc să gătesc în fiecare zi? Da, îmi place să gătesc, dar sunt zile când fac comandă de mâncare, deseori soțul mă ajută sau apelez la mama, fiindcă chiar nu reușesc. Și nici nu cred că e principial să facem asta zilnic, important e să setăm priorități și să ne ținem de ele.

Apropo de priorități. Toate aspectele sunt importante: copiii, soțul, familia, cariera, hobby-urile, prietenii – esențial e să le facem pe rând, conform gradului de importanță la acel moment. Dacă azi, spre exemplu, e prioritar să filmez câteva antrenamente dintr-un maraton, atunci restul aspectelor trec pe planul doi și tot așa mai departe. Dedici la moment atât cât poți și faci cât poți, că nu ești robot la urma urmei.

Da, confortul copiilor este extrem de important, însă mai presus de acesta este confortul mamei. Dacă mama se simte bine, se simt bine și ceilalți din jurul ei, așa cum mama e inima familiei și doar de noi depinde cât de armonioase vor fi relațiile în familie 

Nu dedic 100% atenție copiilor, fiindcă fizic nu e real, dar mă conduc și după principiul: mai bine calitativ, decât cantitativ. Dacă azi am 20 de minute să petrec cu copiii mei, o fac din toată inima și mă dedic în totalitate anume acelor 20 de minute.

Dacă încercăm să fim perfecte pentru copiii noștri, pentru soții noștri, uităm cu desăvârșire de noi. Sunt zile când vreau să mă ascund de toți, să trag un bocet, pentru că sunt epuizată, pentru că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum vreau să fie, pentru că sunt om și am emoții și e firesc să le am ”, a mărturisit Ina.

Totodată, ea e de părere că, dacă mama strălucește de încredere în sine și se iubește – copiii vor observa acest lucru și vor tinde să facă la fel. „Ei se reflectă în noi ca într-o oglindă.

De aceea e important să ne iubim, să ne simțim fericite, să ne permitem măcar 20 de minute pe zi doar pentru noi, să facem sport, să mâncăm echilibrat, să ne hidratăm și să dormim suficient și atunci vom observa cum modul nostru de viață va trece treptat și la ceilalți membri ai familiei – nu e nimic mai frumos decât să vezi în ochii copiilor mândrie, dragoste și exemplu de urmat de la mama” – a dezvăluit Ina, pe Facebook.

Cristina TOMAC


IUL 8, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...