[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...

Are MULTE ACTIVITĂȚI zilnic! Laurențiu Popescu: „Mai prășesc, tund iarba… mi-am amintit de cobză, pe care am studiat-o la colegiu”

Interpretul Laurențiu Popescu, pe timp de carantină, zilnic, are activități – vizionează filme vechi, cântă, dar a și început să exerseze la cobză, informează SHOK.md.

„Eu locuiesc la Schinoasa, am casă la sol, în fiecare zi aproape îmi găsesc activitate pe afară – mătur, fac curat, mai prășesc, tund iarba, am scos 2 copaci, mă ajută și feciorii – Virgiliu și Cătălin. Mai cânt la pian, eu la Colegiul de muzică „Stefan Neaga” și Academia de Muzică am studiat cobza, dar n-am cântat tare demult la ea, acum am timp și am început să exersez. Îmi aduc aminte de cântecele pe care le cântam altă dată. Privesc filmele vechi, filmele copilăriei, ascult cântecele de altă dată. Așteptăm activitatea noastră de până la pandemie, concerte, evenimente, emisiuni, dar, deocamdată stăm acasă. Până atunci când ne vor da voie să ne reluam activitatea, sănătatea e cea mai importantă” a dezvăluit Laurențiu, pentru SHOK.md.

Cristina TOMAC


APR 25, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...