FRESH
Cât de FRUMOASĂ E! Anna Sedokova, din nou mireasă! Interpreta s-a ...
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...
Radu și Ana Sîrbu, la 19 ANI DE CÂND AU SPUS „DA”!: Vezi ce mesaje ...
„Crazy Loop s-a întors!” După o bună pauză, Dan Balan revine cu noi ...

Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani. Cum a sărbătorit renumitul actor

Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani

Arnold Schwarzenegger a împlinit 73 de ani acum câteva zile. Starul a ales să sărbătorească acest eveniment alături de fosta  sa soţie, Maria Shriver, şi cei patru copii. Fiul cel mai mare, Patrick, a făcut publică o fotografie de la reuniunea de familie, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

În imagine, Arnold apare împreună cu fosta soţie, Maria, 64 de ani, fiica Katherine, 30 de ani, cei doi băieţi, Christopher, 22 de ani, şi Patrick, 26 de ani, şi fiica Christina, 29.

Schwarzenegger şi Maria Shriver au fost căsătoriţi timp de 25 de ani , dar s-au despărţit în 2011. La scurt timp după vestea divorţului, s-a aflat că actorul avuse o relaţie paralelă cu menajera, iar din legătura lor rezultase un copil, Joseph Baena.

„După ce am părăsit biroul guvernatorului, i-am spus soţiei mele despre acest eveniment, care a avut loc în urmă cu peste 10 ani”, a spus Arnold la acea vreme, într-un comunicat de presă. Actorul nu a menţionat, însă, că a mărturisit întreaga poveste doar atunci când soţia sa l-a confruntat cu informaţiile pe care avea. Maria discutase cu  femeia cu care Arnold avea o relaţie şi aflase chiar de la ea că au un copil împreună.


AUG 5, 2020


COMENTARII