FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Asistentă medicală, desfigurată după opt luni petrecute într-un spital COVID „Așa a început...așa este acum”

O asistentă din Tennessee, SUA, a arătat întregii lumi ce transformare radicală a suferit după ce a lucrat 8 luni într-un spital COVID. Tânăra a postat pe social media fotografii cu ea, la începutul experienței și acum.  Impactul perioadei petrecute în prima linie de luptă anti-COVID-19 este evident. Cu fața desfigurată, asistenta pare cu totul altă persoană, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Kathryn Kathryn este unul dintre cadrele medicale din prima linie a Statelor Unite. Asistenta are doar 27 de ani, dar fotografiile postate pe contul său de Twitter arată că povara pe care a purtat-o în ultimele 8 luni a schimbat-o profund.

După ce postarea ei a devenit virală, Kathryn a vorbit cu presa despre experiența ei. Ea a postat două imagini, alături de mesajul: „Așa a început … așa este acum”.

Prima imagine o arată pe tânără după absolvirea facultății, chiar înaintea pandemiei, iar cea de-a doua este făcută ​​la sfârșitul unei ture, după 8 luni de luptă.

Programul de lucru a lui Kathryn este foarte solicitant. Aceasta lucrează trei ture a câte 12 ore și jumătate, apoi are trei zile libere. Asistenta spune că majoritatea urmelor de la masca de protecție dispare după câteva ore, dar „cea de pe nas dispare exact la timp pentru o nouă tură de lucru”.

Spitalul se confruntă cu un nou val

În prezent, unitatea medicală în care lucrează asistenta se luptă cu un nou val de pacienți cu COVID-19.

„Habar n-am ce înseamnă să fii asistent medical în circumstanțe normale”, a declarat tânăra, care menționează că pasiunea ei pentru meserie a rămas aceeași.

Până acum, statul Tennessee a înregistrat peste 338.000 de cazuri de coronavirus și 4.254 de decese. Întreaga țară a înregistrat mai mult de 12,5 milioane de cazuri și 258.000 de decese.NOI 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII