FRESH
Turist american riscă închisoarea în Thailanda din cauză că nu i-a ...
Carolina Gorun a făcut marele anunț! Va deveni mămică de băiețel
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...

Astăzi este ziua Prinţului Harry. Cum şi-o serbează acesta în Santa Barbara?

Astăzi, Prinţul Harry împlineşte 36 de ani. O aniversare cel puţin specială, având în vedere că este prima pe care prinţul şi-o serbează în altă ţară decât cea natală, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Mai mult, vârsta de 36 de ani îl prinde şi într-o casă nouă, cumpărată în luna iunie în exclusivista comunitate din Santa Barbara, California. Multe schimbări pentru un prinţ care, cu câţiva ani în urmă, nici nu visa să se relocheze în State.

Ei bine, această aniversare îl va prinde alături de soţia lui, Meghan Markle, de 39 de ani, şi de fiul lor în vârstă de 16 luni, Archie. La petrecea de ziua lui Harry va participa, desigur, şi mama fostei actriţe, Doria Ragland, care locuieşte în Los Angeles, la o oră şi jumătate distanţă de condus de reşedinţa foştilor Duci de Sussex. 

Regulile legate de distanţarea socială impuse în statul California nu vor face posibilă vreo petrecere cu ştaif, însă, cu siguranţă, ziua lui Harry va fi marcată frumos.

Între timp, în UK, membrii familiei regale l-au felicitat şi pe conturile oficiale de social media, postând mesaje de La mulţi ani şi fotografii inedite cu prinţul de 36 de ani. 

Una dintre cele mai simpatice poze este cea postată pe contul lui William şi-al lui Kate Middleton, în care Ducii de Cambridge se întrec pe o pistă de stadion cu Prinţul Harry, fotografie însoţită de următorul mesaj: Îi urăm o zi de naştere fericită, azi, Prinţului Harry!.

Nici Prinţul Charles şi Camilla nu s-au lăsat mai prejos cu urările şi cu fotografiile de arhivă, una conţinând un moment foarte simpatic între tatăl Charles şi fiul Harry, în vremurile lor bune.

Chiar şi Regina Elisabeta a trecut peste toate neînţelegerile ei cu nepotul ei preferat şi i-a urat acestuia La mulţi ani! folosind apelativul Duce de Sussex şi o poză datând din 2017, în care apar împreună.

sursa: okmagazine.ro


SEP 15, 2020


COMENTARII