FRESH
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...

Au intrat în piscină și n-au mai ținut cont de nimic. Imagini fierbinți cu Cristiano Ronaldo și iubita lui. Poliția e pe urmele lor

Celebrul fotbalist portughez a încălcat mai multe reguli sanitare pentru a fi alături de iubită Georgina, de ziua ei de naștere, scrie SHOK.md, cu referire la sport.

Nu e prima dată când Cristiano Ronaldo încalcă legislația în ceea ce privește pandemia cu coronavirus. După ce anul trecut a ignorat în mai multe rânduri carantina, lusitanul a comis-o din nou. De aceasta data, Cristiano a trecut dintr-o regiune în alta a Italiei fără autorizație, drept pentru care poliția din Cizma a deschis deja o anchetă.

Mai precis, Ronaldo a plecat de la Torino, acolo unde e legitimat, la echipa Juventus, pentru o escapadă romantică in compania iubitei fotomodel Georgina Rodriguez, care la 27 ianuarie a împlinit varsta de 27 de ani. Astfel, fotbalistul a plecat din Piemonte pentru a se distra în statiunea Courmayeur, în Valle d’Aosta, ambele regiuni avand statutul de „zona portocalie”.

Cea care l-a dat de gol pe Cristiano Ronaldo a fost chiar Georgina, care a postat pe Instagram un filmuleț „fierbinte”, in care cei doi se sărută pasional intr-o piscina cu apă caldă. De altfel, conform presei italiene, se pare ca Ronaldo si Georgina au mai încălcat o regulă, închiriind un hotel care în mod oficial este închis.


IAN 29, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...