FRESH
(Foto) Și-au pus pe JAR toți fanii! Tatiana Maxian din nou cu FOTOGRAFII ...
Cât de FRUMOASĂ E! Anna Sedokova, din nou mireasă! Interpreta s-a ...
Orice bărbat ar fi invidios pe soțul ei! Tany Vander FIERBINTE în ...
Radu și Ana Sîrbu, la 19 ANI DE CÂND AU SPUS „DA”!: Vezi ce mesaje ...

Aura face DEZVĂLUIRI!: „Eu am un onorariu deja de vreo 10 ani. Nici nu l-am mărit, nici nu l-am micșorat”

Cunoscuta Interpretă Aura a făcut dezvăluiri despre suma de bani pe care o ia pe un program muzical de 45-50 de minute, în cadrul unui interviu pentru Dorin Galben, scrie SHOK.md.

„Programul muzical e de 45-50 de minute. Am un onorariu pe care îl am deja de vreo 10 ani. Nici nu l-am mărit, nici nu l-am micșorat. E de la 350 până la 400 euro, în funcție unde evoluez. Dacă e în oraș e 350, după oraș, e vorba și de transport și poate să ajungă și la 400, dar nu e mai mare. Mai mare poate fi, doar peste hotarele țării, cum ar fi România sau în diaspora. Acest onorariu este mediu pentru interpreți consacrați.

Lumea zice că, ”wow, tocmai 350 de euro”, dar ei probabil își imaginează că eu acești bani îi câștig în fiecare zi. Nu-și dau seama că eu cânt atunci când e sezonul, la sfârșit de săptămână, pot fi 3 zile la rând, dar poate fi doar o singură zi. Pot fi luni când nu câștig un leu, cum ar fi luna februarie, martie, aprilie. Dar sunt și perioade când câștigi mai mult, și câteva mii de euro pe lună. Și iată banii aceștia se repartizează cumva pe parcursul întregului an, pe lângă asta tu trebuie să investești din nou în repertoriu și mai mult ca atât, trebuie să supravețuiești, șă-ți hrănești familia”, a spus ea.

Adriana GRIȚCO


AUG 3, 2020


COMENTARII