[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Scherzinger joacă ALL IN în Hawaii! Dansul FENOMENAL cu care ...
(foto)CAMERON DIAZ a renunțat la actorie!
Horoscop 8 august 2020. Răbdarea noastră va realiza mai mult decât ...
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...

Autoizolarea E FOARTE PRODUCTIVĂ! Emily Istrate: Nu am renunțat la multe… Am reușit să-mi dezvolt o nouă pasiune!

Interpreta Emily Istrate are o perioadă foarte productivă, chiar dacă e în autoizolare. Pentru SHOK.md, ea a spus cu ce se ocupă.

„Carantina mea este una foarte productivă, de fapt)) Având în vedere că fac lecții online în fiecare zi și fac tot posibilul să nu mă abat de la viața pe care o duceam înainte! Acum am mai mult timp pentru pasiunile mele, fac coveruri, pe care le împart cu urmăritorii mei și reușesc să comunic cu ei pe social media, mai mult decât înainte!

Cât despre pasiuni, muzica este pasiunea mea din toate timpurile, iar în această perioadă am reușit să lucrez la un proiect foarte interesant despre care vă spun mai multe mai aproape de realizarea acestuia. Mă bucura mult că am reușit, în sfârșit, să lucrez la acest proiect, având în vedere că îmi propuneam de mai mult timp!

Am reușit să-mi dezvolt și o nouă pasiune – am învățat să gătesc, fapt care nu se

includea în lista mea de activități sau de pasiuni până acum

Nu am renunțat la multe în această perioadă. Am reluat orele de canto în mod online, la fel fac și cu școala. Însă am fost forțată să renunț la antrenamentele de dansuri și la întâlnirile cu prietenii, dar sunt absolut convinsă că într-un timp foarte scurt totul va reveni la normal și v-om avea cu toții destul timp vara pentru a reveni la modul nostru normal de viață și pentru a ne relua activitățile preferate!

Eu, însă, îndemn pe toată lumea să stea acasă și să privească situația aceasta din perspectiva cea bună: acum aveți mai mult timp pe care puteți să-l petreceți alături de familie și aveți mult mai mult timp să vă dezvoltați pasiunile: pictați, citiți, desenați, cântați, gătiți. Haideți să ne ocupăm timpul productiv și să #stamacasa!”, a menționat adolescenta.

SHOK.md


MAI 1, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...