FRESH
Robert de Niro a avut șocul vieții sale după ce a aflat că fetița ...
Detalii de la Gabriella Damir, despre starea ei de sănătate, după ...
(video) Bari Alibasov va deveni tătic: „Nu știam că la 73 de ani poți ...
Maestrul Nicolae Botgros a fost EXTERNAT: „Nu am să vă uit, toată ...

Bărbaţi celebri care-au mărturisit că NU sunt bine... dotaţi

Mărimea nu contează! Este o frază pe care o auzim frecvent şi pe care, probabil, aceste staruri masculine şi-o repetă până ajung şi ele s-o creadă, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

Iar unii dintre ei fac parte dintre bărbaţii celebri cu cel mai mare număr de admiratoare. Câte dintre acestea ar fi dezamăgite să afle că idolii lor joacă la categoria… semi uşoară?!

Iată bărbaţii faimoşi care s-au plâns că nu sunt bine dotați.

Enrique Iglesias

Chiar el a mărturisit asta, în timpul unui concert din anul 2011, în Australia: Poate că am look de spaniol, dar am şi cel mai mic penis din lume. Vorbesc serios.

Robbie Williams

Cântăreţul obişnuieşte să poarte kilt în concertele lui, însă nu în modul tradiţional: fără lenjerie intimă. Dacă aş fi avut vreo 4 cm în plus, aş fi adoptat modul naturist, recunoaşte Robbie, dezvăluind că nu este chiar mândru de dimensiunile lui. 

Johnny Knoxville

Fostul star Jackass a mărturisit chiar el că este mic şi mândru. “Odată, o tipă m-a întrebat: Pe cine o să satisfaci tu cu chestia aia mică? I-am răspuns: Pe mine!”

Pete Davidson

În cazul comediantului, părerile sunt împărţite. Fosta lui logodnică, Ariana Grande, l-a lăudat că este uriaş, iar starul a trebuit să nege această informaţie.

“Nu este deloc adevărat. Ea are cele mai mici mânuţe. Totul i se pare uriaş, din cauza asta. De ce a trebuit să spună tuturor că am un penis foarte mare? Acum, toate tipele care o să mă mai vadă dezbrăcat o să fie dezamăgite.”

sursa: okmagazine.ro


AUG 19, 2020


COMENTARII