FRESH
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...

Bebe Rexha, apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare. Fanii au remarcat diferența între Instagram și realitate

Bebe Rexha are milioane de fani care o apreciază atât pentru talentul său muzical, dar și pentru formele sale voluptoase. Cântăreața refuză să facă parte din categoria vedetelor “skinny” și își etalează cu mândrie silueta pe rețelele de socializare, scrie SHOK.md, cu referire la peroz.ro.

Bebe Rexha este cât se poate de îndrăgostită și a vrut că toată lumea să știe lucrul acesta. Anul trecut artista a făcut publică relația cu producătorul de film Keyan Safyari, iar acum și-a declarat dragostea și pe Instagram. Bebe le-a arătat fanilor cum l-a așteptat acasă, de Ziua Îndrăgostiților. Cântăreața a îmbrăcat cea mai spectaculoasă lenjerie intimă roșie, iar fanii au fost încântați de look-ul indrăznet al acesteia.

Totuși, au fost și care au observat că diferențele între imaginile postate pe Instagram și cele surprinse de paparazzi sunt destul de mari.

Într-un interviu din 2019 Bebe Rexha a spus că nu își dorește decât să găsească pe cineva care să o iubească, nu contează dacă femeie sau bărbat.

„Cred că îi sperii pe bărbați. Mă simt de parcă oricărui bărbat îi e frică de mine, chiar și fetelor. Pentru că eu spun lucrurilor pe față și le e frică să nu spun ceva despre ei. Câteodată mă enervez și spun tâmpenii. Mari. Bărbații de obicei nu îmi fac față”, mărturisea Bebe Rexha într-un interviu.


FEB 16, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...