FRESH
Zodiile care nu pot trece cu ușurință peste experiențele din trecut
(video) Accident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. ...
Gheorghe Urschi va surprinde din nou! Actorul pregătește lansarea ...
Dragobetele sărută fetele! Află de ce nu ai voie să plângi în această ...

Bloggerița Valeria Țurcan, despre numele fiului său: „Ne-a luat nouă luni de cercetare și căutare”

Bloggerița Valeria Țurcan, autoarea blogului culinar ”Valerie’s Food”, recent a devenit mămică, iar fiului său i-a ales un nume mai diferit, Saul, ceea ce a stârnit multe reacții din partea internauțiilor. Într-o postare recentă pe pagina sa de Instagram Valeria a vorbit despre cum a ales acest nume, scrie SHOK.md.

„De ce ia-ți pus numele SAUL? Ce semnifică numele? Poate totuși te răzgândești să-l numești așa?… Numele care l-am ales pentru copilul nostru are o semnificație profundă ce ne-a cucerit. Este unul din cel mai puțin întâlnite nume de pe planetă, e scurt și clar, dacă nu e clar îl mai repetăm odată”, a scris ea.

Bloggerița a menționat că numele Saul semnifică „cel pentru care ne-am rugat”.

„Numele SAUL este de proveniență ebraică și semnifică cel “cerut” sau “cel pentru care ne-am rugat”, a trecut un pic de timp până minunea s-a întâmplat, a fost așteptat. SAUL a fost primul rege al Israelului. Conform Bibliei, Saul a fost unul dintre cei mai frumoși bărbați din popor😁 dar nu după asta ne-am condus.😅

SAUL este numele ebraic al apostolului Pavel🌟 Plus la toate am optat pentru un nume mai neobișnuit pentru că familia lui Maxim ne permite, el are rădăcini bulgărești și a ieșit SAUL Cerbadji😍 încă și mai complicat pentru alții dar destul de simplu pentru noi☺️ Noi suntem Fericiți și ne bucurăm că am făcut această alegere chiar dacă ne-a luat 9 luni de Căutare și cercetare”, a mai adăugat tânăra mămică.

Amintim că, Valeria Țurcan a devenit mamă la 2 ianuarie curent.


IAN 20, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII