FRESH
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...
Luptătorii moldoveni, de stil liber au cucerit argintul și bronzul ...
A murit Juan Carlos Copes, unul dintre cei mai renumiți dansatori ...

Brad Pitt, imagini care le-au înnebunit pe fane! Cât de bine arată sex-simbolul la cei 57 de ani! / FOTO

Chiar și atăzi, Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, este încă unul dintre cei mai căutați bărbați de la Hollywood! Mai ales acum, de când este din nou singur, după divorțul de Angelina Jolie. Celebrul actor a reușit să-și pună fanele pe jar, la bustul gol, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Brad Pitt își suprinde admiratoarele într-o nouă ipostază! Fanele nu l-au mai văzut pe actor fără cămașă de la scena din „Once Upon a Time in Hollywood”, filmul care a făcut ravagii la Hollywood!

Starul în vârstă de 57 de ani a început anul 2021 cum nu se putea mai frumos! Acesta arată mai bine ca niciodată la bustul gol, iar toate admiratoarele înflăcărate ale actorului pot confirma acest lucru!

Brad Pitt a rămas un sex-simbol pentru multe femei din lume

Actorul a început anul 2021 pe insulele din Caraibe cu prietenul său bun, rockerul Red Hot Chili, Peppers Flea, și au fost văzuți pe o barcă care se îndrepta spre larg pentru a face câteva scufundări. Într-una dintre imagini, Pitt pare gata să se scufunde în timp ce își poartă ochelarii și echipamentul de înot. De asemenea, îl putem admira și când stă pe barcă, purtând pantaloni scurți de înot portocalii și o pereche de flippers pentru a înota mai bine și a vedea viața marină din adâncul oceanului. Celebrul tată a șase copii își arată bustul dezgolit de unde se pot observa tatuajele efectuate de-a lungul anilor.

Brad Pitt a fost văzut la bustul gol pe insulele din Caraibe

IAN 7, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...