FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Brian Austin Green, scos din minţi de noua relaţie a soţiei lui, Megan Fox

Încă soţia lui, fiindcă cei doi nu au divorţat – dar Megan Fox s-a grăbit să-şi expună sentimentele pentru noul ei iubit, scrie SHOK.md, cu referire la okmagazine.ro.

“Pe Brian îl deranjează foarte tare faptul că Megan e atât de concentrată pe relaţia ei cu Machine Gun Kelly”, a dezvăluit un apropiat al actorului din Beverly Hills 90210 pentru People. “Nu înţelege deloc nevoia ei de a posta imagini pe social media cu caption-uri prosteşti pentru a-şi proclama iubirea pentru tipul acela. Pentru că Brian şi Megan nici măcar nu au divorţat”, a continuat aceeaşi sursă.

Comentariul se referă la îndrăzneaţa postare a lui Megan cu o poză alături de Machine Gun Kelly şi comentariul: “Achingly Beautiful Boy… My Heart is yours”. “Inima mea îţi aparţine”, a fost mesajul neaşteptat al actriţei, despre o relaţie care a explodat, practic, chiar în timpul mariajului ei cu Brian. Soţul ei i-a dat deja replica în online: actorul a postat imagini cu copiii lui (4 băieţi – Kassius, cel mare, de 18 ani, din relaţia cu Vanessa Marcil, şi Noah, de 7 ani, Bodhi, de 6 ani, şi Journey, care a împlinit pe 4 august 4 ani, fiii din căsnicia cu Megan Fox), comentariul fiind acelaşi: “Achingly Beautiful Boys… My Heart is yours”. Astfel, Brian a dorit să tansmită un mesaj clar că el este responsabil şi concentrat asupra familiei şi a îngrijirii copiilor, în timp Megan i-a lăsat deoparte, dedicându-şi timpul unui alt bărbat. O postare ca o probă de divorţ în care Brian i-ar contesta calităţile de mamă. 

“Pentru Brian este dureros ceea ce se întâmplă, e ca un ghimpe în inimă faptul că Megan a trecut atât de repede peste despărţirea lor şi deja e îndrăgostită de altcineva”, a comentat acelaşi apropiat. “În plus, Megan obişnuia să fie atât de dicretă cu declaraţiile amoroase pe vremea când era cu Brian, iar acum îşi expune astfel sentimentele şi el nu înţelege de ce şi-a schimbat aşa atitudinea”. Întrebat cum face faţă acestei situaţii, Brian a declarat: “Încerc să ignor actuala ei relaţie, să evit acest subiect. Încerc să evit ştirile despre ei, să nu citesc nimic, să nu văd nimic. Eu mă voi concentra asupra copiilor, iar ea ştiu că va face acelaşi lucru”.

sursa: okmagazine.ro


AUG 14, 2020


COMENTARII