FRESH
Desprins din basme! Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe răpitoare! ...
Psihologa Sanda Diviricean: „E nevoie să începi să te creezi, să-ți ...
Trucuri ce poți folosi pentru a-ți scoate ochii în evidență
Katy Perry, transformată de sarcină! Nu-și ascunde formele și radiază ...

Britney Spears manifestă un comportament anormal „Are nevoie de ajutor” Cine este alături de ea în aceste momene de instabilitate

Britney Spears este cunoscută nu doar pentru talentul ei muzical, ci și pentru tulburările sale psihice cu care deja și-a obișnuit fanii și opinia publică, scrie SHOK.md

În ultimele luni, Britney a postat pe rețelele de socializare diverse filmulețe sau chiar fotografii care le-au pus mari semne de întrebare fanilor și apropiaților acesteia. În una dintre ele a apărut arsă de soare, dar lipindu-și tatuaje cu henna pe tot corpul. Un prieten apropiat ar fi declarat presei străine că artista nu părea în apele ei în timp ce se distra cu acele tatuaje temporare de culoare albă.

Aceste acțiuni neobișnuite au loc după ce Britney Spears a fost externată anul trecut dintr-o clinică de reabilitare mintală. Luna aceasta a apărut un articol în care un alt prieten al cântăreței internaționale a dezvăluit că starea blondinei nu este deloc una bună, care să îi confere siguranță.

„Prietenii au observat multe schimbări la ea şi nu neapărat în bine. Toată lumea e îngrijorată în legătură cu comportamentul ei exagerat, care s-a intensificat pe perioada izolării. Are nevoie de ajutor până nu e prea târziu“, declara un apropiat, pentru publicația Life&Style.

Mai mult, de când America a declarat stare de urgență generală și izolare de domiciliu, Britney Spears nu s-a mai întâlnit cu prea multe persoane, îanfară de iubitul ei, Sam Asghari, cu 12 ani mai mic decât ea, care a fost cam singura persoană care i-a făcut față vedetei.

Pe lângă toate acestea, Britney Spears a mai trecut și printr-un proces îndelungat cu tatăl său, care ulterior i-a devenit tutore, având dreptul legal de a-i administra averea cântăreței. După ce funcția de tutore a fost preluată și de managerul ei, și Jodi Montgomery, mama lui Britney, a decis să reapară în viața fiicei sale, cu speranța că nu o interesează nici o parte din averea estimată la peste 50 de milioane de dolari a artistei.

În ceea ce privește relația cu copiii săi, Britney Spears nu ar fi chiar atât de apropiată de ei, mai ales după ce tatăl adolescenților, Kevin Federline, a câștigat custodia în proporție de 70%, în defavoarea cântăreței. Potrivit acesteia, copiii săi s-ar afla pe primul loc în viața ei, deși apropiații susțin că în ultimele șase luni cei trei s-ar fi întâlnit de doar câteva ori.

Sursa: spynews.ro


SEP 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII