FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz și-a pus averea la adăpost! Aceștia au semnat un contract de căsătorie


Fiul cel mare al Victoriei și David Beckham a decis să șteargă orice bănuială/ După cum a devenit cunoscut de la un insider la The Sun, Brooklyn a semnat un contract de căsătorie cu Nicola. Conform acestui document, în cazul unui divorț, ambele părți vor împărți ceea ce au dobândit și investit, fiind în statutul de soț și soție, inclusiv bunuri și proprietăți, scrie SHOK.md.

Potrivit sursei, părinții acestora au susținut decizia contractuală. Cel mai probabil, tatăl și mama miresei au fost deosebit de mulțumiți. La urma urmei, averea tatălui iubitei lui Brooklyn este estimată la aproape un miliard și jumătate de dolari. În timp ce David și Victoria au „doar” 450 de milioane de dolari.

Бруклин Бекхэм и Никола Пельтц

După cum a asigurat unul dintre prietenii lui Brooklyn, părinții acestuia sunt foarte încântați că Nicola este dintr-o familie foarte bogată. Într-adevăr, unele dintre fostele fete ale fiului lor s-ar fi interesat mai mult de banii lor decât de Brooklyn în sine. Și probabil că Nicola îl iubește pe Brooklyn așa cum este.

Бруклин Бекхэм и Никола Пельтц

DEC 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...