FRESH
Ea este femeia cu mustață! Motivul incredibil pentru care nu renunță ...
Romanul unei scriitoare din Moldova, despre mamele plecate în străinătate, ...
Sexi, talentată și femeie de afaceri de top! JESSICA ALBA, surprinsă ...
(FOTO) O nouă extravaganță marca Zlatan Ibrahimovic! Cu ce mașină ...

Buzova, despre împăcarea cu Dava: „Doar o persoană puternică poate să-și recunoască greșelile”

În urmă cu aproape două săptămâni, o altă dramă s-a întâmplat în viața Olgăi Buzova. Artista s-a despărțit de David Manukyan. Prezentatoarea l-a acuzat pe blogger de trădare și violență și l-a numit „monstru”. Ruptura dureroasă i-a afectat grav starea de sănatate. Vedeta s-a internat într-o clinică, unde a fost ajutată să facă față stresului. La întoarcere, ea a răspuns sincer la întrebarea pe care-i frământă pe mulți fani: există vreo șansă să poată ierta mirele care a jignit-o, scrie SHOK.md, cu referire la presa rusă.

Buzova a evitat să răspundă direct dacă este posibilă împăcarea cu Manukyan, dar a dat de înțeles că acest lucru era puțin probabil. Pentru început, artistul ar trebui să-și recunoască public vina.

„Doar o persoană puternică poate să-și recunoască greșelile”, spune Olga. Se pare că ea se îndoiește că Manukyan are această calitate.

Anterior, David a spus că pentru el povestea ultimei sale iubiri este „o etapă trecută”. Se pare că acest lucru nu este deloc ceea ce Buzova aștepta să audă.

Apropo, conversația vedetei TV cu fanii, ca întotdeauna, nu a mers fără a-l menționa pe Dmitry Tarasov. În Instagram, Olga a scris că și-a iertat ​​demult multă fostul soț și nu-i dorește răul.

Amintim că recent Olga a organizat o petrecere de lux în cinstea celei de-a 35 aniversare. Apropo, mai devreme într-un interviu, ea a făcut o promisiune publică că dacă până la această vârstă nu se va căsători și nu va naște primul ei copil, atunci se va decide la adopție. Se vorbește că artista este pe cale să înceapă procesul.


FEB 2, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...