FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Campioana mondială la bârnă din 2010 a României acum este manichiuristă. „Este o activitate care mă linişteşte”

Ana Porgras câştiga, în 2010, titlul mondial la bârnă pentru România, însă doi ani mai târziu s-a retras, la doar 18 ani, din cauza accidentărilor, scrie SHOK.md, cu referire la digisport.ro.

Ana Porgras este manichiuristă

Fosta sportivă are acum 26 de ani şi s-a reprofilat: este manichiuristă.

“Fac tot ce ţine de unghiuţe: cu gel, semi, exclusiv pentru femei. E o pasiune. Ideea e că nu o fac pentru bani, în mod special. Este o activitate care pe mine mă calmează, mă linişteşte”, a spus fosta gimnastă, pentru Ziare.com.

Năcută la Galaţi, Ana Porgras s-a stabilit în Braşov.  “După ce m-am lăsat, o perioadă am fost pe acolo. Sora mea era deja în Braşov şi veneam în vizită tot timpul. Pur şi simplu, m-am îndrăgostit de oraşul ăsta. Mi se pare cel mai frumos oraş din Romînia”, a mai spus Ana Porgras, pentru sursa citată.

“Parcă au trecut prea repede 10 ani de când m-am retras. Mai simt dor, aşa, după concursurile de gimnastică. Asta este viaţa”, a încheiat Ana Porgras.

Ana Porgras uimea lumea sportului românesc în 2012, când alegea sa se retragă din activitatea competițională cu doar cinci luni înainte de startul JO de la Londra.

Era percepută drept o sportiva cu șanse la medalie la bârnă, dar și om important pentru a ajuta România în lupta pentru podiumul la echipe.

Campioana mondială la bârnă din 2010 s-a retras la doar 18 ani. “Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări, nu mai puteam sa merg înainte, sa o iau de la capăt”, marturisea Ana Porgras în momentul retragerii.

sursa: digisport.ro


OCT 17, 2020


COMENTARII