FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Vedeta a decis să o liciteze în scop caritabil

Adelina Pestritu își donează rochia de mireasă, pe care a purtat-o în iulie 2019, la cununia cu Virgil Șteblea. Rochia va fi licitată în scop caritabil, pentru a contribui la modernizarea Secției de Pediatrie, din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel, în care bruneta s-a născut, în urmă cu aproape 34 de ani, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Licitația va fi una deschisă publicului din mediul online, se va desfășura pe pagină de Facebook LaPrimulBebe, iar persoanele care își doresc să cumpere rochia de mireasă a Adelinei pot scrie în comentarii suma pe care o oferă până pe 27 noiembrie, la ora 21.59. Persoana care oferă suma cea mai mare va intra în posesia rochiei unicat, create de o casă de modă din Spania, și va contribui, în același timp, la renovarea și utilarea Secției de Pediatrie a Spitalului din Câmpulung.

„Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să îi ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată. Anii au trecut, medicina și tehnologia au avansat, însă spitalul, în care atât de mulți copii își cunosc mamele, a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii.

Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând că implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, își motivează gestul Adelina Pestrițu.

Rochia Pronovias a costat 8.800 de euro

Rochia de mireasă, creată special de Pronovias pentru Adelina Pestritu, cu ocazia căsătoriei sale cu Virgil Steblea, a costat 8800 de euro și are o valoare sentimentală foarte mare pentru ea.

„Rochia pe care am purtat-o nu doar că este un obiect vestimentar valoros, ci are pentru mine și o însemnătate afectivă extrem de mare, pentru că am purtat-o într-una dintre cele mai fericite zile din viață mea și a fost exact așa cum mi-am dorit-o. Dincolo de bani, fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc că cea la care va ajunge rochia să știe că, pe lângă bucuria de a o îmbracă la nuntă ei, va avea satisfacția pe viață că a contribuit la o cauza nobilă”, susține Adelina Pestrițu.

sursa: click.ro


NOI 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII