FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Cât de simpatic e Archie! Meghan şi Harry, relaxaţi în felicitarea lor de Crăciun. Dar ce surpriză ne pot face ei la întoarcerea în UK?

Familia regală britanică le-a cerut Prinţului Harry şi lui Meghan Markle să se întoarcă de Sărbători acasă, în Marea Britanie, pentru a petrece Crăciunul cu Regina şi restul familiei. Având în vedere că Prinţul Philip nu a fost externat încă din spital şi că şi-a petrecut cea de-a patra noapte sub supravegherea medicilor, familia regală are nevoie, acum mai mult ca niciodată, de unitate şi compasiune. Sunt Ducii de Sussex dispuşi să dea dovadă de aşa ceva?

Nu puţini sunt cei care susţin că Ducii de Cambridge dau dovadă de mare egoism în aceste zile, când îşi petrec primul Crăciun cu micuţul lor Archie departe de familia regală. Atât Regina (93), cât şi Prinţul Philip (98) se află la o vârstă înaintată şi nu vor mai exista multe Sărbători pe care să şi le petreacă Harry şi Meghan împreună cu ei.

Cuplul regal a lipsit deja de la prânzul de dinaintea Crăciunului, oferit de Regină la Palatul Buckingham, şi nu vor fi prezenţi nici de la adunarea tradiţională a familiei regale la Sandringham, în ziua de Crăciun.

Ducii de Sussex şi-au luat fiul de opt luni şi au mers cu el în Canada încă de luna trecută, însă chiar şi acum, când familia lor e de ceva timp peste Ocean, Harry şi Meghan mai primesc rugăminţi din Marea Britanie să se întoarcă în ţară.

tot-ei

Degeaba. Archie, Meghan şi Harry par să se simtă foarte bine departe de restul familiei regale. În felicitarea lor de Crăciun, e limpede acest lucru, cei trei fiind relaxaţi în jurul bradului. Evident că micuţul Archie e vedeta felicitării, el ajungând aproape de aparatul foto şi uitându-se îndelung la el. Simpatic foc, nu-i aşa?

În ceea ce îi priveşte pe părinţii lui Archie, ei bine, situaţia e mai serioasă. Există destule voci care susţin că Harry şi Meghan şi-au dorit această vacanţă, această pauză de la responsabilităţile regale, pentru a se decide dacă mai vor să fie regalităţi în plin exerciţiu.

În vacanţa de Crăciun, Ducii de Sussex pot decide să-şi ia “Adio!” de la îndatoririle regale

The Duke and Duchess of Sussex with son Archie plan on spending their holidays in Canada **FILE PHOTOS**

Aşadar nu-i exclus ca Ducii de Sussex să ne ofere o surpriză la întoarcerea lor în UK. E posibil ca ei să anunţe că nu-şi doresc să se mai afle vreodată în lumina reflectoarelor şi să renunţe la statutul lor de membri activi ai familiei regale.

Rămâne de văzut ce ne rezervă 2020 în ceea ce îi priveşte pe Harry şi Meghan!


DEC 24, 2019


COMENTARII