FRESH
Victoria Roșca cu lacrimi de fericire!: „Părea totul atât de ireal…”
8 motive pentru care femeile născute în zodia Pești sunt partenerele ...
Horoscopul banilor pentru luna decembrie. Taurul își va corecta greșelile ...
Horoscop 1 decembrie 2020. Veste neașteptată și o decizie curajoasă

Caz șocant în Filipine: Un ofițer de Poliție, ucis de un cocoș în timpul unei intervenții

Un ofițer de poliție a fost ucis de un cocoș în timpul unei intervenții pentru oprirea unei lupte ilegale între cocoși, în provincia Samarul de Nord din Filipine, scrie SHOK.md, cu referire la unimedia.

Locotenentul Christine Bolok a fost lovit de pintenul metalic atașat de piciorul cocoșului, secționându-i artera femurală. Ofițerul a fost transportat de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Luptele de cocoși sunt foarte populare în Filipine. Înainte de pandemie, luptele erau permise numai în zone special amenajate, în zilele de duminică și sărbătorile legale, precum și în timpul festivalurilor locale. Însă, după răspândirea cazurilor de Covid-19, acestea au fost interzise.

Șeful poliției din provincia Samarul de Nord, colonelul Arnel Apud, a declarat, pentru agenția de presă AFP, că incidentul nefericit a fost „un ghinion pe care nu îl pot explica”.

„Nu mi-a venit să cred când mi s-a raportat întâmplarea. Este pentru prima dată în cei 25 de ani de Poliție când am pierdut un coleg din cauza pintenului unui cocoș de luptă”.

Trei persoane au fost arestate şi doi cocoşi de luptă au fost confiscaţi, în timpul acestei descinderi a Poliţiei în oraşul San Jose.


OCT 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...