FRESH
Turist american riscă închisoarea în Thailanda din cauză că nu i-a ...
Carolina Gorun a făcut marele anunț! Va deveni mămică de băiețel
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...

Ce a trebuit să îndure Megan Markle înainte de căsătoria regală. A fost răpită de un “terorist” şi ulterior salvată

Meghan Markle a trebuit să urmeze un training de securitate care a durat două zile înainte de a face parte din familia regală, scrie SHOK.md, cu referire la clickpentrufemei.ro.

Conform noii biografii regale “Finding Freedom: Harry and Meghan and Making of a Modern Royal Family”, fosta ducesă de Sussex a fost instruită la sediul Serviciului Special Aerian britanic (SAS) să se pregătească pentru o eventuală situaţie de răpire şi de atac terorist, scrie Insider.com. 

“Meghan a participat la un scenariu de răpire şi a fost pusă pe bancheta din spate a unei maşini de către un <<terorist>>, apoi dusă într-o altă locaţie şi ulterior salvată de către ofiţeri folosindu-se arme false”, potrivit cărţii biografice scrisă de autorii Omid Scobie and Carolyn Durand.

În timpul răpirii, Meghan a fost învăţată să dezvolte o relaţie cu inamicul. Ea a fost, de asemenea, instruită cu privire la modul de a conduce o maşină aflată în urmărire. Potrivit surselor apropiate, acea experienţă a fost “extrem de tensionată şi de înfricoşătoare” pentru Megan, dar pentru care a fost recunoscătoare.

Cei mai mulţi membri ai familiei regale au fost nevoiţi să urmeze instruirea. În timp ce Kate Middleton nu a făcut-o decât după nunta sa regală, s-a decis ca Megan să-şi facă antrenamentul mai devreme deoarece cuplul a primit “un număr neobişnuit de mare de ameninţări”. 

Fosta ducesă a avut parte şi de alte tipuri de antrenament, inclusiv cum să părăsească un autovehicul în timp ce purta o fustă de tip creion, relatează cartea. Megan sperase să ia lecţii în ceea ce priveşte moda, dar nu a avut parte de asta.

sursa: clickpentrufemei.ro


AUG 13, 2020


COMENTARII