FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Ce avere au de împărțit Kim Kardashian și Kanye West, aflați în proces de divorț

Kim Kardashian și Kanye West par să-și fi încheiat socotelile unul cu celălalt. Altă discuție este însă, când vine vorba de împățitul averii. Aceasta și-ar fi angajat deja o cunoscută avocată, pentru a-i ține partea în procesul de divorț. Lucrurile dintre ei sunt destul de complicate, având în vedere că au proprietăți comune, iar la mijlocul despărțirii sunt prinși și cei patru copii ai lor, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Kim Kardashian deja și-a angajat o celebră avocată, specializată pe divorțurile vedetelor, pe Laura Wasser.

„Își mențin discreția, dar au terminat. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și sunt în discuții de soluționare”, a spus o sursă.

Lucrurile devin mai complicate atunci când vine vorba de imobilele și posesiunile lor comune – inclusiv conacul lor Calabasas, cu o chiuvetă estimată la 30.000 de dolari – deși acestea reprezintă mai puțin de 5% din activele lor colective.

O sursă apropiată perechii a declarat pentru Forbes că nu s-a luat o decizie finală cu privire la divorț, după ce Page Six a raportat marți că decizia este iminentă și au dezvăluit că partenerii locuiesc separat: Kardashian West în Calabasas, California cu copiii și West în Wyomin.

Cei doi ar fi mers și la terapie de cuplu, unde au discutat despre o posibilă separare, încă de anul trecut.

Iată o privire asupra a ceea ce fiecare membru al uniunii Kardashian-West ar pleca probabil, în cazul în care se vor despărți:

Kanye West: Are 1,26 miliarde de dolari West și este cel mai bogat dintre cei doi. O mare parte din valoarea netă a averii sale este legată de compania sa de îmbrăcăminte.

Yeezy: West deține 100% din marca sa de pantofi, care este cunoscută pentru adidașii săi groși care costă peste 200 de dolari perechea. Valoarea companiei este legată de Adidas, care produce, comercializează și distribuie pantofii. West colectează aproximativ 11% din veniturile anuale ale lui Yeezy, care au fost de aproximativ 1,3 miliarde de dolari în 2019. Forbes a estimat în aprilie 2020 că marca valorează 1,26 miliarde de dolari.

Kim Kardashian Wes: Are o avere 750 de milioane de dolari, dar aceasta este mult mai puțin dependentă de tendința mărcii sale și de capriciile consumatorilor.

KKW Beauty: 500 de milioane de dolari. Similar cu West, cea mai mare parte a averii Kardashian se află într-un brand cu numele ei pe ea. Forbes a estimat în octombrie că 72% din participația West a companiei sale de produse cosmetice KKW Beauty valorează aproximativ 500 de milioane de dolari.

Numerar și alte investiții: 250 milioane dolari. Cea mai mare zi de plată a venit atunci când a vândut anul trecut 20% din KKW Beauty gigantului cosmetic Coty pentru 200 de milioane de dolari în numerar.

Perechea deține o serie de case – și are un număr de ipoteci – împreună, inclusiv un conac Calabasas din județul Los Angeles, un condo din Miami și două ferme din Wyoming. Potrivit documentelor pe care West le-a trimis Forbes anul trecut, el a investit 5 milioane de dolari în artă, aproape 4 milioane de dolari în vehicule, 3,2 milioane de dolari în bijuterii și chiar 300.000 de dolari în animale care ar putea fi coproprietate ale cuplului. Cine ce primește depinde de termenii contractului prenupțial (dacă într-adevăr au unul) și de orice soluție pot negocia avocații lor.

„Kim încearcă să-l determine pe Kanye să-i predea casa Calabasas, pentru că acolo se află copiii și cresc. Aceasta este casa lor. Ea deține tot terenul și loturile învecinate din jurul casei, dar Kanye deține casa propriu-zisă. Amândoi au pus mulți bani în renovarea lor. ”, a mai declarat o sursă.


IAN 7, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII