FRESH
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...
„Insula”! The Motans în colaborare cu EMAA au lansat o nouă melodie! ...

Ce bine arată soţia lui Sylvester Stallone, la 52 de ani! FOTO//

Sylvester Stallone, 74 de ani, nu a vrut să le strice vacanţa fetelor lui şi s-a întors singur în SUA, la 22 septembrie, pentru a-şi îngropa mama. Aşa că Jennifer Flavin şi cele trei fiice, Sistine, 22 de ani, Sophia, 24 de ani, şi Scarlet, de 18 ani, au continuat să se bucure de vremea frumoasă din Mexic, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro.

Tragedia a fost cât pe ce să le strice concediul! Sylvester Stallone a fost nevoit să revină în SUA pentru a-şi îngropa mama, Jackie, decedată la 21 septembrie, la vârsta de 98 de ani. Actorul care are o avere de 400 de milioane de dolari a insistat ca soţia lui, Jennifer Flavin (52 de ani), să rămână în Mexic în timp ce el şi fratele lui, Frank, se ocupă de funeraliile mamei lor. 

Sylvester Stallone şi-a cunoscut actuala soţie, care e cu 23 de ani mai tânără ca el, în 1988. S-au logodit, dar după cinci ani, Stallone i-a dat papucii lui Jennifer pentru că s-a cuplat cu bomba sexy Janice Dickinson.

În 1995, se întoarce la Jennifer spăşit, se căsătoresc în 1997 şi au trei fete împreună. Însă cu doar câteva luni înainte de nuntă, Sly era cât pe ce să o piardă iar pe Jennifer pentru că Janice Dickinson a declarat că are un copil cu Stallone. Testul de paternitate a confirmat că Dickinson minţea aşa că Stallone s-a putut aşeza la casa lui.

Starul din ”Rambo” şi ”Cobra” a mai fost însurat cu Sasha Czack între 1974 şi 1985 şi cu Brigitte Nielsen, între 1985 şi 1987. De aproape zece ani, Stallone îşi petrece vacanţele cu familia în Italia, Franţa sau Spania, închiriind ambarcaţiuni de lux. Anul acesta a preferat să facă vacanţa mai aproape de SUA, din cauza pandemiei de COVID-19.

sursa: click.roSEP 28, 2020


COMENTARII