FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Ce obicei a moștenit Marinela Bezer de la bunica sa și ce o face cu adevărat fericită: „A jucat un rol important în viața mea”

Bloggerița Marinela Bezer își încântă regulat urmăritorii cu cele mai importante și interesante momente din viața sa. Recent a publicat o nouă postare unde dezvăluie un obicei sacru care îl are de la bunica sa, scrie SHOK.md.

„Vreau să împărtășesc un mic obicei sacru pe care îl am de când eram mică, despre care cred cu adevărat că a jucat un rol important în viața mea.
Când eram mică, bunica mea, care astăzi ne protejează de sus, m-a învățat primele rugăciuni și cât de important este să mă rog în fiecare seară”, a scris ea.

Totodata, Marinela a mărturisit că mai apoi și-a inventat propria rugăciune.

„Crescând am „inventat” propria mea rugăciune pe care o rosteam după cea principală. În acea rugăciune îi mulțumesc doar lui Dumnezeu / Creatorului Universului sau oricum doriți să-l numiți. Nu cer nimic, doar mulțumesc pentru tot ceea ce am, pentru toate oportunitățile, pentru familia mea, oamenii din viața mea. Mereu simțeam că ar fi egoist să cer ceva altceva când am deja ceea ce am nevoie.

Numai pentru a afla mulți ani mai târziu, citind primul volum din „Conversația cu Dumnezeu”, cât de important este de fapt acest obicei! Un fragment din carte spune că nu trebuie să cerem nimic atunci când ne rugăm. Cerând ceva, accentuăm faptul că nu îl avem în viața noastră. Ceea ce ar trebui să facem este doar să fim recunoscători pentru ceea ce avem acum și pentru ceea ce nu s-a întâmplat încă, pentru a-l atrage”, a mai adăugat Marinela.

La final, bloggerița a menționat că nu este religioasă ci spirituală. „Nu sunt religiosă, sunt spirituală”.


IAN 13, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII