FRESH
(video) Trupa Akord au luat o fată „prizonieră”, în noua lor piesă. ...
(video) Cine gătește mai bine: Prima Doamnă, mama sau soacra? Întrebarea ...
(video) Igor Dodon: „Ce tată nu-și dorește o fată? Soția altfel spune...”
Brad Pitt și modela Nicole Poturalski s-au despărțit

Ce trebuie să faci ca să fii fericit, sănătos și de succes! Vezi câteva secrete dezvăluite de Xenia Piciughin!

Xenia Piciughin soția Dj-ului Sasha Lopez recent a publicat o nouă postare pe pagina sa de Instagram unde a dezvăluit câteva secrete despre ce trebuie să faci să ai succes atât pe plan profesional cât și pe plan sentimental, scrie SHOK.md.

„1. Să îți asumi rolul de CREATOR!!!

Asumă-ți responsabilitatea pentru starea și dispoziția pe care o ai și nu da vina pe altcineva. Debarasează-te de mentalitatea de victimă și amintește-ți că TU ești CREATOR și tot ce vezi în jurul tău e creația ta și reflecția a ceea ce ai în interiorul tău. Dacă ceva nu îți place în reflexia exterioară, în lumea fizică, adâncește-te în interiorul tău și schimbă-ți atitudinea față de tine, de situație sah față de alți oameni.

2. Atenția conștientă!!!

Unde îmi focusez atenția – acolo curge energia și asta se va înmulți. Focusând atenția asupra unei probleme, sperând că așa se va rezolva, nu vei face nimic altceva decât să intensifici problema. Focusează-te pe lucrurile pozitive din viața ta. Caută părțile pozitive în orice problemă, crede-mă că le vei găsi mereu.

3. Trăiește clipa prezentă!!!

Fii conștient aici și acum. Când faci ceva, fă doar acel lucru și nimic altceva. Fii prezent în proces, fără a te lăsa furat de fantezii, gânduri, planuri. Astfel energia ta nu se va dispersa ci se va acumula în interior. Dacă traiești în clipa prezentă, dispar gândurile destructive, fricile, grijile – ele sunt posibile doar atunci când trăiești în trecut sau în viitor.

4. Să ai o MISIUNE!!!

Fiind CREATOR, tu îți creezi realitatea în continuu, fără pauză, fie că o faci conștient sau inconștient. Dacă nu îți cunoști clar misiunea și nu conștientizezi spre ce tinzi – atunci vei crea inconștient și haotic, creând probleme în lumea fizică.

Având un scop asupra căruia să îți focusezi conștient atenția și energia, acest lucru se va materializa, apoi se vor regla și celelalte aspecte ale vieții tale.

5. Practică RECUNOȘTINȚA!!

În orice problemă se ascunde ceva extrem de important pentru tine. Când apare problema, mulțumește și căută acest cadou pe care ți-l oferă universul. Energia recunoștinței este extrem de puternică și are forța de a vindeca și de a transforma lucrurile din jurul nostru.”, a notat ea.

SHOK.md


SEP 24, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII