FRESH
Victoria Roșca cu lacrimi de fericire!: „Părea totul atât de ireal…”
8 motive pentru care femeile născute în zodia Pești sunt partenerele ...
Horoscopul banilor pentru luna decembrie. Taurul își va corecta greșelile ...
Horoscop 1 decembrie 2020. Veste neașteptată și o decizie curajoasă

Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson l-a făcut de nimic din două vorbe

Mike Tyson (54 de ani), unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, și-a amintit un episod umilitor cu care s-a confruntat în perioada sa de glorie, față în față cu regretatul cântăreț Michael Jackson, decedat în 2009, scrie SHOK.md, cu referire la ziare.com.

„Iron Mike” a făcut aceste confesiuni într-o intervenție online, pe un podcast, aducându-și aminte de felul în care a decurs prima întâlnire cu „regele muzicii pop”.

„Cred că l-am cunoscut la un concert în Cleveland. Eram mare campion atunci și m-am dus cu Don King (n.r.: promotorul sau). Michael Jackson a venit la noi și Don i-a făcut semnul păcii, iar el l-a imitat. Am facut și eu gestul, dar Michael a lasat mâna jos”, și-a început Tyson relatarea.

În aceeași noapte, Mike Tyson și Michael Jackson s-au reîntâlnit la vestiare. „La un moment dat, Michael s-a dus la Don și a vorbit cu el, nu și cu mine. Când Michael dădea să plece, m-am apropiat și eu”, a completat Tyson, înainte de a povesti cum a primit lovitura decisivă.

„Te cunosc de undeva?” a fost întrebarea cântarețului care i-a rupt în două orgoliul campionului mondial al greilor. „Nu, sunt doar un fan, e o plăcere să te cunosc, domnule”, a fost raspunsul lui Tyson, rămas cu buza umflată.

„L-am urât, nu mi-a plăcut deloc momentul”, a mai spus Tyson, precizând totuși că cei doi au devenit ulterior buni prieteni.


OCT 27, 2020


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...