FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

Cele mai bune filme horror din 2020, pe care merită să le vezi

Iată care sunt cele mai bune filme horror din 2020, pe care merită să le vezi.

Shirley

În această dramă gotică regizată de Josephine Decker, Elisabeth Moss o joacă pe Shirley Jackson, o autoare adevărată care a scris și horror-ul The Haunting of Hill House. Ce este însă interesant în acest film este că povestea se concentrează pe două personaje care se luptă cu sănătatea lor mintală. Pe de o parte o avem pe Shirley, care a fost ostracizată de comunitatea literară după lansarea unui roman, iar pe de altă parte pe Rose, o femeie proaspăt măritată, care se mută temporar în locuința lui Shirley.

The Grudge

Realizat după capodopera japoneză originală Ju-On, regizorul Nicolas Pesce vine cu o nouă adaptare în engleză a peliculei horror The Grudge. Povestea femeii înfricoșătoare cu părul lung și negru care continuă să-i îngrozească pe cei vii revine și anul acesta. Acțiunea oscilează între păcatele trecutului și prezentul în care se repetă istoria, cu o mamă singură (Andrea Riseborough) și un tată nerăbdător (John Cho).

The Invisible Man

Actrița Elisabeth Moss apare din nou în acestă listă, de data aceasta în alt film horror. The Invisible Man este re-interpretarea filmului cu același nume din 1933, scris de către H.G. Wells, iar povestea de bază nu diferă, fiind tot despre o femeie abuzată care nu este crezută de nimeni. Protagonista Cecilia, jucată de Elisabeth Moss, este terorizată de fostul său iubit care se presupune că este mort, fără ca nimeni să o creadă.

Gretel & Hansel

Pelicula regizată de Oz Perkins se bazează pe basmul din copilărie al fraților Grimm, Hansel și Gretel. Cu o mamă cu probleme de sănătate mintală, frații Gretel și Hansel rămân singuri prin pădure. După o căutare disperată pentru un adăpost, copiii singuri, speriați și înfometați găsesc în sfârșit o locuință izolată. Surprinși de ospitalitatea și generozitatea proprietarei, copiii ajung să afle repede că totul face parte dintr-un plan diabolic.

Candyman

Filmul este realizat după legenda urbană a lui Candyman, un sclav omorât care se întoarce din morți pentru răzbunare, iar dacă îi rostești numele în oglindă de 5 ori, acesta apare și devii ținta lui. De asemenea, pelicula prezintă acțiunea din cartierul Cabrini din Chicago, un cartier terorizat de o ființă cu cârlige în loc de mâini care apărea dacă îi rosteai numele de 5 ori. Au trecut zece ani de la ultima crimă de acest gen când un cuplu se mută într-un apartament din cartier și, după ce află legenda, Anthony este împins de curiozitate să exploreze acest mit.

A Quiet Place Part II

Partea a doua a filmului A Quiet Place, regizată de John Krasinski, revine anul acesta pe marile ecrane cu continuarea acțiunii. Familia Abbott se luptă cu diversele obstacole din lumea de afară, însă aceștia află curând că creaturile care se ghidau după sunete nu sunt sigurul lor pericol.

The Turning

Acțiunea filmului este una clasică pentru un film horror, o casă cu copii bântuită. Kate Mandell preia o slujbă de dădacă pentru doi tineri orfani, izolați într-o vilă gotică din Maine. Copiii, Miles și Flora, suferă de niște probleme mintale de distanțare și instabilități. La scurt timp după, încep să apară lucruri stranii pe proprietate, iar Kate suspectează că ar putea exista o entitate malefică ce bântuie reședința.

The Lodge

Horror-ul The Lodge prezintă povestea a doi frați care și-au pierdut mama și sunt nevoiți să locuiască cu tatăl și logodnica lui misterioasă. Odată cu mutarea și acomodarea la noua viață, încep să aibă loc niște fenomene inexplicabile și înfricoșătoare în casă. Acest film te va ține în suspans din cauza finalului macabru.

sursa: elle.ro


IUL 29, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII