FRESH
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...
Igor Dodon profită de zilele cu soare și explorează locurile turistice ...
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ...
Ofertă de 40 de milioane de euro din Premier League pentru unul dintre ...

Celebra asistentă din Rusia, care a îngrijit pacienții în lenjerie intimă, merge la televizor

Prognoza meteo la postul regional Tula al canalelor de televiziune „Rusia 1” și „Rusia 24” va fi prezentată de cea mai cunoscută asistentă, și nu numai din Rusia, Nadia Zhukova, care a îngrijit de pacienți în lenjerie intimă și halat de protecție transparent, scrie SHOK.md, cu referire la vestitula.ru.

Nadea Zhukova, în timp ce rămâne o asistentă care acționează, consideră acest experiment ca o altă provocare și o experiență utilă. Cu toate acestea, nu își schimbă profesia și se pregătește să devină medic!

Acest proiect de televiziune al Companiei de Radiodifuziune pentru Televiziune de Stat și Radio „Tula” este susținut de toți medicii, asistenții medicali și ordinarii.

Reamintim că în urmă cu două luni, o rezonanță uriașă în Rusia și în străinătate a fost cauzată de povestea cum Nadezhda Zhukova, o asistentă a spitalului de boli infecțioase din Spitalul Clinic Regional Tula, a venit în secția pacienților într-un costum protector transparent, care era purtat direct peste un costum de baie. Fata a decis să nu poarte haine sub salopeta de protecție, deoarece era foarte cald în ea. În același timp, potrivit ei, nu se aștepta ca costumul să se dovedească a fi atât de translucid. Cu toate acestea, după cum se spune, pacienții bărbați nu aveau nimic împotriva unei astfel de ținute de asistentă medicală.

sursa: vestitula.ru


IUL 23, 2020


COMENTARII