[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Totul pentru SĂNĂTATE iar frumusețea ca BONUS! Vezi cum arată Tatiana ...
A umplut rețelele cu IMAGINI PROVOCATOARE! Diana Brescan nu ratează ...
Horoscop 12 iulie 2020. Ce îți aduce ultima zi a săptămânii
Își dorea o schimbare și A FĂCUT-O! Stilista Xenia Bugneac: „Este ...

Cine este bona micuţilor George şi Charlotte şi cum se înţeleg cu ea? A apărut în foarte multe poze alături de ei!

Prinţul Geroge şi Prinţesa Charlotte, primii doi copii ai Ducilor de Cambridge, petrec foarte mult timp cu bona lor, Maria Teresa Turrion Borrallo. Aceasta este foarte apropiată de cei mici, chiar dacă, de multe ori, îi şi pune la punct pe urmaşii lui William şi Kate, scrie okmagazine.ro.

Maria Teresa Turrion Borrallo locuieşte la Kensington Palace şi o ajută pe Kate Middleton să îi crească atât pe George şi Charlotte, cât şi pe micul Prinţ Louis. Potrivit unor surse citate de jurnaliştii de la People, bona îi iubeşte cu adevărat pe cei trei copii

„Maria îi iubeşte foarte mult pe micuţi. Ea poate fi fermă și strictă, dar are o fire foarte iubitoare și se poartă cu ei cu blândeţe şi delicateţe“, notează sursa citată.

Bona lui George, Charlotte şi Louis a fost văzută de foarte mult ori alături de cei trei urmaşi ai Ducilor de Cambridge, ba mai mult, chiar a fost şi fotografiată de paparazzi. Cea mai recentă fotografie cu ea este aceea în care Prinţul Geroge se află la unul dintre geamurile de la Kensington Palace şi scoate limba. Maria Teresa Turrion Borrallo se află lângă George, în spatele micuţei Prinţese Charlotte.


IUL 27, 2018


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...