FRESH
Motivul incredibil pentru care divorțează Kim Kardashian de Kanye ...
(video) Videoclip filmat în Elveţia! Valeria Stoica şi Kadebostany ...
(video) Teaser-ul celui mai așteptat interviu al anului a fost publicat. ...
Născuți în prima zi de primăvară: Celebrități, vedete și personalități ...

Cine sunt Guy Manuel de Homem-Christo și Thomas Bangalter, membrii Daft Punk, și de ce s-a destrămat trupa

Formația Daft Punk s-a destrămat, după mai bine de 28 de ani de activitate muzicală. Cei care au făcut anunțul au fost membri Guy Manuel de Homem-Christo și Thomas Bangalter, prin intermediul unui videclip sugestiv care prezintă despărțirea trupei, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Guy Manuel de Homem-Christo și Thomas Bangalter au anunțat că trupa Daft Punk, în cadrul căreia au cântat peste 28 de ani, se desparte. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei piese muzicale, numite „Epiloque”, în care cei doi apar în deja cunoscutele lor costume de robot, își iau rămas bun unul de la altul, fiind în deșert, înainte ca unul dintre ei să se autodistrugă.

Daft Punk s-a format în anul 1993, la Paris, unde muzica undeground a fost scoasă la lumină. Piesele One More Time, Da Funk și Around The World au fost fredonate ani în șir de către iubitorii acestui stil muzical, iar albumul lor de debut, Homework, a fost considerat un reper al muzicii dance.

În anul 2013, succesul lor a explodat, odată cu piesa disco Get Lucky, în colaborare cu Pharrell Williams și Nile Rodgers. Melodia a câștigat și un premiu Grammy în anul 2014.

Începâd cu acel an, trupa s-a restras încet-încet, deși a mai colaborat cu staruri internaționale, un exemplu bun fiind artistul The Weeknd, la piesele Starboy și I Feel It Coming, în 2016.

Cei de la Daft Punk erau foarte rar văzuți în public fără căștile de pilot, iar vocile lor erau modificate pe computer în mai toate melodiile lansate. Guy Manuel de Homem-Christo și Thomas Bangalter s-au cunsocut la aceeași școală, în Paris, unde au început să facă muzică împreună.

Inițial, aceștia se numeau Darlin’ și erau doar trei în trupă. Au început să lanseze câteva piese garage rock în anul 1993, în Marea Britanie. Au decis să renunțe la muzica rock pentru cea dance, cu care au avut un succes mult mai mare.

Despărțirea trupei a stârnit un val de reacții pe Twitter, unde, la postarea făcută de reprezentanții artiștilor, apăreau nu mai puțin de 27 de mesaje pe secundă.


FEB 23, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...