FRESH
Robert de Niro a avut șocul vieții sale după ce a aflat că fetița ...
Detalii de la Gabriella Damir, despre starea ei de sănătate, după ...
(video) Bari Alibasov va deveni tătic: „Nu știam că la 73 de ani poți ...
Maestrul Nicolae Botgros a fost EXTERNAT: „Nu am să vă uit, toată ...

Cleopatra Stratan a dezvăluit care a fost cea mai romantică surpriză pe care i-a făcut-o logodnicul „Efectiv mi-au explodat ochii în lacrimi”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. Cântăreața a povestit, pentru revista Unica, care a fost cea mai romantică surpriză pe care i-a pregătit-o Edward Sanda, scrie SHOK.md

”Edward mă surprinde pe zi ce trece chiar și doar atunci când îmi face un compliment. Dar, dacă ar fi să exemplific ceva grandios, mi-a făcut o surpriză extraordinară atunci când m-a sunat în timpul lansării albumului său și a cântat cu mine pe FaceTime piesa mea preferată de pe album, “Nuanțe de iubire”. Când l-am văzut cu microfonul în mână și cu toată lumea în fața lui, efectiv mi-au explodat ochii în lacrimi și m-am emoționat foarte mult”, a spus tânăra artistă.

Cleopatra Stratan a afirmat că între ea și actualul ei logodnic există o chimie foarte puternică.

”Da, așa cum ne vede lumea pe rețelele de socializare, exact așa suntem și în viața reală. Suntem foarte naturali, într-adevăr avem o chimie foarte puternică, ne înțelegem de minune și suntem cei mai siguri că ne vom trăi viața împreună până la final”, a completat cântăreața.

Sursa:tacataca.prosport


OCT 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII