FRESH
Moldova, la un an de Covid: Izolare, carantină, zboruri anulate, spitale ...
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...
Idei de cadouri în funcție de zodie. Ce să-i dăruiești de 8 Martie

Cleopatra Stratan, adevărul despre operațiile estetice! A apelat sau nu la injectarea cu acid hialuronic!: „Înainte, buza de sus nu o aveai aproape deloc”

Cleopatra Stratan a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre operațiile estetice, după ce fanii i-au spus că sunt de părere că vedeta a trecut prin intervenții chirurgicale. A apelat sau nu la injectarea cu acid hialuronic pentru a-și mări buzele? Iată care a fost răspunsul frumoasei artiste, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Cleopatra Stratan este o norocoasă! Cu toate că se află la o vârstă fragedă, frumoasa vedetă are deja tot ce și-ar putea dori. Este frumoasă, se laudă cu un succes formidabil în muzică, are o familie minunată și un iubit la fel de drăgăstos, lucruri râvnite de orice domnișoară. Ba mai mult, artista a fost deja cerută în căsătorie, chiar de ziua ei, de Edward Sanda.

Deși este o persoană foarte ocupată, Cleopatra Stratan demonstrează de fiecare dată că nu-și dezamăgește fanii și că își face mereu timp pentru ei. Astfel, în urmă cu scurt timp, partenera lui Edward Sanda a organizat o sesiune specială pe contul ei de Instagram, ocazie prin care le-a răspuns internauților la cele mai interesante întrebări.

Internauții au profitat imediat de ocazie și au întrebat-o pe Cleopatra Stratan dacă și-a mărit buzele, pentru că, după părerea unui fan, aspectul lor nu ar fi fost același în urmă cu doi ani.

„Zici că ai buze naturale? În urmă cu doi ani, buza de sus nu o aveai aproape deloc. Fără răutate”, i-a scris unul dintre internauți Cleopatrei Stratan.

Iar pentru că artista nu are nimic de ascuns, a și postat curiozitatea admiratorului la InstaStory, dovedindu-i printr-o fotografie realizată în perioada indicată de el, că forma buzelor ei au rămas la fel.

„Acum doi ani… nu s-a schimbat nimic :)”, a fost replica celebrei cântărețe.

sursa: spynews.ro


NOI 9, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII