FRESH
Una dintre cele mai mari enigme ale istoriei. Camera de Chihlimbar, ...
(FOTO) Cea mai sexy femeie din lume. Megan Fox, cele mai spectaculoase ...
Ce trebuie să schimbi la tine în această primăvară, în funcție de ...
Elon Musk a pierdut locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. ...

Cleopatra Stratan, criticată dur după ce și-a expus sânii la vedere

Cleopatra Stratan a devenit ținta comentariilor răutăcioase, după ce s-a afișat pe internet într-o ținută provocatoare, cu bustul la vedere, scrie SHOK.md.

Mai exact, pe contul său de Instagram, artista a încărcat o imagine, în care era îmbrăcată într-un corset de piele, iar pe cap purta o pălărie. Ceea ce le-a atras atenția internauților a fost decolteul artistei, ce-i lăsa la vedere sânii. În timp ce unii au apreciat-o, alții au criticat-o dur, spunând că ar fi lăsat la vedere mult mai mult decât ar fi trebuit.

„Bună ziua. Îmi permiteți, vă rog, să-mi expun, și eu, părerea. Îmi pare rău de ceea ce văd. În loc să dați dovadă de exemplu pentru fetițele mai mici care vă urmăresc, prin a fi o fată cumsecade, vedetă care nu se dezbracă pentru a atrage atenția publicului, a fanilor, eu văd contrariul. E important să aveți decență, valori morale și principii solide. Dar e viața dvs. personală și e alegerea dvs. să decădeți. Sărbători fericite și aveți grijă de sufletul dvs. Cu respect”, i-a comantat un urmăritor Cleopatrei Stratan.

Dar comentarile negative nu au luat sfârșit aici. Un internaut i-a scris că s-a ales o ținută prea decoltată pentru vârsta ei.

Dar se pare că Cleopatra reacționează calm la astfel de critici și „nu se pune cu gura lumii”.


DEC 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII