FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Cleopatra Stratan, despre relația cu mama sa: „Nu vorbesc despre asta pentru că a fost decizia ei!”

Cunoscuta interpretă Cleopatra Stratan a mărturisit, într-un interviu pentru Dorin Galben, despre relația pe care o are cu mama sa, scrie SHOK.md.

„Relația mea cu mama este la fel de specială ca cea pe care o am cu tata, doar că eu nu vorbesc despre asta pentru că asta a fost decizia ei. Să nu apară, să nu iasă, să nu vorbim despre, și noi am acceptat. Ea oricum este peste tot cu noi, indiferent unde plecăm. Noi suntem o familie foarte „închegată”, foarte unită, mrgem peste tot împreună, când putem și unde putem. Dar atunci când avem ocazia de a merge toți împreună, atunci o facem, pentru că ne simțim cel mai bine atunci când suntem toți.

Nu prea pot să vorbesc foarte mult despre ea, pentru că nu am acordul ei, dar în mare parte pentru mine mama este cea mai bună prietenă. Întotdeauna am vorbit deschis cu ea, nu am avut nici o reținere, și cu tata la fel. Dezbatem orice discuție, probleme dacă sunt. Și părinții mei mă înțeleg foarte bine, asta poate pare un pic ciudat, dar întotdeauna s-au pus în mintea mea ca să mă înțeleagă, ca și cum am fi de o vârstă și asta cred că este un lucru foarte bun, în materie de educație.

Am început să scoatem ușor, ușor arhiva, dar o să vină momentul în care o să începem să postăm mult mai des, pentru că avem foarte multă informație din arhivă și avem absolut tot, fiecare zi, concert, eveniment, repetiție, tot filmat, înregistrat. Câte o dată mă bag în această arhivă și pentru mine este o plăcere enormă să mă uit la mine încă de mică și să văt tot ce făceam”, a mărturisit Cleopatra Stratan.

Adriana GRIȚCO


AUG 12, 2020


COMENTARII