FRESH
De ce este BINE să înjuri. Oameni de ştiinţă au explicaţii întemeiate
Moldova, la un an de Covid: Izolare, carantină, zboruri anulate, spitale ...
O vacanță cu fosta soție a iubitului, un fund de curcan și ... vreo ...
Un moldovean - noul proprietar al AC Milan? Cine este omul de afaceri ...

Cleopatra Stratan și Edward Sanda despre, când va avea loc nunta!: „Dacă pandemia se va opri, totul va funcționa normal…”

Îndrăgitul cuplu Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit chiar în cadrul majoratului artistei. Iar recent aceștia au dezvăluit când va avea loc nunta, dar și unde își vor petrece luna de miere, scrie SHOK.md.

Potrivit antenastars.ro, se pare că  tinerii s-au gândit deja atât la data nunții, cât și la locul de vis unde își vor face luna de miere.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai fresh și inedite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi amorezi s-au logodit în urmă cu două luni, iar acum se pregătesc să facă pasul cel mare.

Edward Sanda a mărturisit că dacă toate lucrurile vor merge așa cum își doresc, iar pandemia de coronavirus nu va mai reprezenta o piedică, atunci nunta va avea loc în vara anului 2021.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. (…) Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile.”, a dezvăluit Edward Sanda.

Cât despre locația pe care au ales-o pentru luna de miere, artistul a mărturisit că atât el, cât și Cleopatra își doresc foarte mult să meargă în Maldive.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

SHOK.md


NOI 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII