FRESH
Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie
FOTO Cum arată idolul adolescenților, la 38 de ani! Kelly Clarkson ...
Britney Spears manifestă un comportament anormal „Are nevoie de ajutor” ...
(foto) INCENDIARĂ! Antonia: ”După 31 de ani și trei copii născuți… ...

Cleopatra Stratan și Edward Sanda pregătiți pentru PASUL CEL MARE!: „Căsătoria nu ține de vârstă și nici de act!”

Cunoscuta Interpretă Cleopatra Stratan într-un interviu pentru Dorin Galben a mărturisit detalii din viața personală, mai cu seamă despre relația cu Edward Sanda, scrie SHOK.md.

„Dacă aș fi cerută în căsătorie până la vârsta de 18 ani sigur că voi accepta. Pentru că căsătoria nu ține de vârstă și nici de act. Căsătoria ține de unirea oficială a două suflete. Noi am vorbit despre asta, și pot să mă aștept oricând, dar prefer să nu mă gândesc. Vreau să fie totul o surpriză. Dacă va fi degrabă, cariera mea nu ar suferi, sub nici o foarmă. Pentru că relația noastră cumva a fost expusă în presă pentru că noi suntem persoane publice. Am ținut ceva timp relația în ascuns și nu pentru că îmi era frică, dar vreau cât mai puțin să-mi expun relația și viața personală. Cu cât mai puține lucruri se știu, cu atât e mai frumos. Eu nu vreau să avem o relație expusă total, doar pentru presă. Vreau ca la noi să se bazeze pe ceea ce simțim noi, așa a fost și așa va fi întotdeauna. Până să fim noi împreună și până să mă îndrăgostesc eu am fost, sunt și o să fiu mereu fana lui ca artist”, a mărturisit ea.

Cleopatra și Edward urmează să lanseze o piesă în această lună, pentru care au filmat deja un videoclip. „Te văd aici, dar nu ești lângă mine”, este versul care relatează perfect relația celor doi tineri.

Adriana GRIȚCO


AUG 13, 2020


COMENTARII