FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

Concubinaj vs căsătorie: Sfaturi de la Diana Rimis

Diana Rimis consideră că femeia este capabilă să le facă pe toate, dar totuși are nevoie de un partener de încredere pentru mai multă energie si putere, scrie SHOK.md.

„Astăzi vreau sa scriu despre femeile singure după o relație de lunga durata (căsnicie sau concubinaj). Sunt femei care suferă enorm după o relație, unele suferă pentru că sunt dependente de bărbat (casă, bani, atenție, grijă), atele suferă pentru că nu au suficientă încredere în ele și cred că se vor pierde după despărțire.Dragelor, nu uitați că nu sunteți singure și cu siguranța puteți obține mai multe de la viața începând o experiență nouă.

Ce trebuie sa facă o femeie care suferă de depresie după o relație?

Aveți răbdare, e important să luați dintr-o relație lucrurile bune și să o tratați ca pe o experiență care vă va ajuta să nu mai faceți anumite greșeli pe viitor sau să fiți atenți la anumite comportamente in relațiile viitoare.
Aveți mare grijă de voi și activitățile voastre, nu lăsați mâinile în jos. Cu siguranță un job nou, prietenii și sportul vă poate face mai puternice. Un psiholog bun vă poate încuraja să recăpătați încrederea în sine”, a scris frumoasa brunetă, pe pagina ei de Instagram.


NOI 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...