FRESH
Cum scapi de viruși pe iPhone: problema notificărilor din calendar ...
Nicole Kidman, probleme de sănătate mintală din cauza rolului din ...
Cât de romantică este fiecare zodie
Drama unei rusoaicei căre a primit o mână bionică, după ce soțul i-a ...

Connect-R, imagini de colecție alături de familie. Cum arată părinții și sora artistului

Connect-R și-a bucurat fanii cu imagini de colecție alături de cele mai importante persoane din viața lui: sora și părinții, scrie SHOK.md.

Așezați pe canapea, într-una dintre imagini Connect-R o ține pe cea care i-a dat naștere la piept, iar sora lui îl ține de mână, dar și tatăl său este prezent, acesta fiind lângă mama artistului. Pe lângă apropierea incontestabilă dintre aceștia, fanii au observat imediat cât de bine seamănă cântărețul cu familia lui, relatează spynews.

Connect-R și familia lui se află pe o canapea cu nuanțe de crem. Artisul o ține la piept pe cea care i-a dat naștere, iar sora lui îl ține de mână. Tatăl artistului este lângă mama lui.

Iar surprizele nu s-au oprit aici! În altă fotografie apare și fiica lui Connect-R și a Mishei, Maya, care-și sărută apăsat bunica pe obraz, mama artistului având un zâmbet larg pe buze, dovadă că este topită după nepoata ei. De deasupra lor le admiră tatăl cântărețului, iar fericirea i se poate citi pe chip, fiind mândru de fiica celebrului cântăreț.


IAN 8, 2021 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII